Aanwezigheidsregistratie software met Checkinatwork

Deel dit bericht op:

Ben je al klaar voor de verplichte aanwezigheidsregistratie in de schoonmaaksector van België vanaf 1 april 2024? De Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ) heeft in januari 2024 een nieuwe online dienst geïntroduceerd: Check In and Out at Work.

 

Wat betekent dit voor jou als werknemer?

Wat betekent deze registratie precies voor jou als werknemer, zelfstandige, uitzendkracht of stagiair? Het houdt in dat je het begin en het einde van je werkzaamheden moet registreren, inclusief pauzes. Dit betekent inchecken wanneer je begint met werken en uitchecken wanneer je klaar bent. Als werkgever deel je de verantwoordelijkheid voor deze registratie met het schoonmaakbedrijf. Het is dus belangrijk dat zij jou informeren over deze verplichting en een systeem bieden waarmee je je kunt registreren.

 

Voor welke activiteiten is registratie verplicht?

Het geldt voor alle activiteiten die tot doel hebben een onroerend goed schoon te maken voor een derde partij, ongeacht de omvang van het contract.

 

Registratiesysteem voor werknemers in België

Om aan deze verplichting te voldoen, is het essentieel om een systeem te hebben dat naadloos integreert met Check In and Out at Work. CleanJack biedt hiervoor een oplossing. Met de CleanJack App kunnen schoonmakers eenvoudig in- en uitchecken via hun smartphone. De registraties worden automatisch doorgestuurd naar het CIAO-systeem, waardoor het hele proces veel efficiënter verloopt. Daarnaast biedt CleanJack ook de mogelijkheid om in- en uit te checken met een badge, wat gebeurt via een klokkastje op de werklocatie dat verbonden is met het CleanJack-management- en het CIAO-systeem.

Neem vandaag nog contact op

Ontdek hoe CleanJack je bedrijf kan helpen met een efficiënt aanwezigheidsregistratiesysteem in België. Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo of meer informatie.

Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven?

Een van onze collega’s belt je zo snel mogelijk terug!

Veel gestelde vragen

Checkinatwork is een systeem voor aanwezigheidsregistratie dat specifiek wordt gebruikt in de Belgische bouwsector. CleanJack integreert eenvoudig met Checkinatwork om ervoor te zorgen dat je voldoet aan alle wettelijke vereisten voor aanwezigheidsregistratie.

Ons systeem is ingericht met de Belgische wetgeving in gedachten en zorgt ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke vereisten voor aanwezigheidsregistratie.

Checkinatwork is een verplichte online dienst voor werkgevers en aannemers die werk uitvoeren in onroerend goed of op werkplaatsen. Het doel van Checkinatwork is om de aanwezigheid van werknemers te registreren.

Het werkt als volgt: bij aankomst op de werkkplaats melden werknemers zich aan bij de inklokterminal. Dit kan door een ID-kaart, badge of App. De terminal registreert de aanwezigheid en stuurt te gegevens naar Checkinatwork. Hetzelfde geldt voor wanneer de werknemers zich weer uitklokken.