Bij Schoonmaakbedrijf Asito draait alles om samenzijn, vanuit een warme familiegedachte

Deel dit product op:

Schoonmaakbedrijf Asito, het bekende familiebedrijf dat warmte en trots uitstraalt, heeft met succes het CleanJack tijdregistratiesysteem geïmplementeerd op maar liefst 5 behandelcentra. Met verschillende toegewijde medewerkers die in- en uitklokken op meerdere locaties, heeft Asito een nieuwe stap gezet in het efficiënt beheren van hun schoonmaakprocessen.

 

Oprichting Asito

Al sinds de oprichting van Asito staat de kracht van het bedrijf in de mensen die er werken. Trots op het vak en op Asito zelf, streven ze naar schoonheid waar Asito aanwezig is. Nu hebben ze deze gedachte geïntegreerd met het CleanJack tijdregistratiesysteem, waardoor ze kunnen bouwen aan een nog schoner en veiliger milieu in behandelcentra.


Nauwkeurige tijdregistratie

Het CleanJack inkloksysteem heeft de schoonmaakprocessen aanzienlijk efficiënter gemaakt door nauwkeurige registratie van werktijden en prestaties. Deze digitalisering draagt niet alleen bij aan de hygiëne en veiligheid van patiënten, maar zorgt er ook voor dat taken op tijd worden uitgevoerd, wat cruciaal is in een medische omgeving.

 

Real-time monitoring

Wat dit systeem nog krachtiger maakt, is de mogelijkheid van real-time monitoring. Asito kan nu de prestaties van het schoonmaakpersoneel nauwlettend volgen en eventuele knelpunten onmiddellijk aanpakken. De verzamelde gegevens bieden waardevolle inzichten die Asito helpen bij het optimaliseren van werkuren, resulterend in kostenbesparingen en een efficiënter gebruik van middelen.

 

Asito en CleanJack hebben een geweldige samenwerking, wat heeft geleid tot een schone en veilige omgeving voor patiënten, medewerkers en bezoekers. Deze stap toont aan dat innovatie in tijdregistratie niet alleen efficiëntie bevordert, maar ook de kernwaarden van een bedrijf versterkt, zoals Asito dat doet met zijn warme en trotse uitstraling.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem