CleanJack en de Onderwijs Inkoop Groep zijn een samenwerking aangegaan 

Deel dit product op:

Scholen hebben veel te maken met de schoonmaak van hun gebouwen. Het is belangrijk om een schone en veilige omgeving te bieden aan leerlingen en medewerkers. Toch kan het schoonmaken van scholen soms een uitdaging zijn. Daarom biedt CleanJack, in samenwerking met de Onderwijs Inkoop Groep, een oplossing voor scholen om grip te krijgen op de schoonmaak.

Online dashboard

Het CleanJack schoonmaak software biedt scholen de mogelijkheid om werkafspraken vast te leggen en te monitoren op welke momenten op welke locaties wordt schoongemaakt. Dit gebeurt via een online schoonmaak dashboard. Op de schoollocatie komt een registratieterminal te hangen waarop schoonmakers zich kunnen aan- en afmelden met behulp van een “druppel”. Hierdoor kunnen scholen het schoonmaakproces volgen en rapportages uitdraaien.

 

De Onderwijs Inkoop Groep, als betrouwbare partner van vele onderwijsorganisaties, begeleidt scholen bij de implementatie van het systeem. Met behulp van hun inkoopscan krijgen scholen inzicht in mogelijke besparingen en wordt de volledige implementatie begeleid. Zij zorgen ervoor dat scholen hun eigen schoonmaakteam aannemen en dit op de juiste manier kunnen inzetten. 

 

Het gebruik van het CleanJack systeem biedt scholen verschillende voordelen. Het maakt het voor schoonmakers makkelijk om hun werkzaamheden te registreren en af te vinken, waardoor scholen erop kunnen vertrouwen dat de schoonmaakwerkzaamheden volgens afspraak worden uitgevoerd. Daarnaast kunnen scholen met behulp van het systeem de schoonmaakplanning efficiënter maken en kosten beter beheersen.

Schone en veilige schoolomgeving met CleanJack

 

Het CleanJack systeem draagt ook bij aan een schone en veilige schoolomgeving. Door de registratie van de schoonmaakwerkzaamheden en het gebruik van de druppels kunnen scholen er zeker van zijn dat alleen bevoegde personen in de school zijn en dat schoonmakers alleen toegang hebben tot de ruimtes die ze moeten schoonmaken.

 

In conclusie biedt het CleanJack systeem een praktische en efficiënte oplossing voor scholen die grip willen krijgen op de schoonmaak en willen zorgen voor een schone en veilige schoolomgeving. Dankzij de samenwerking tussen de Onderwijs Inkoop Groep en CleanJack kunnen scholen nu profiteren van deze unieke aanbieding en de voordelen van het systeem ervaren. Lees meer over de Onderwijs Inkoop Groep: https://www.onderwijsinkoopgroep.nl/

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem