CleanJack en Loket.nl bundelen krachten voor foutloze salarisadministratie in de schoonmaakbranche 

Deel dit product op:

Ondernemers die vertrouwen op het loonadministratiesysteem van Loket.nl kunnen nu profiteren van een naadloze integratie met CleanJack. Deze nieuwe koppeling zorgt ervoor dat de uren van medewerkers automatisch worden verwerkt volgens de afspraken uit de schoonmaak CAO. Met CleanJack en Loket.nl behoren dubbel werk en fouten in de verloning definitief tot het verleden.

Gebruiksvriendelijk tijdregistratiesysteem voor schoonmaakbedrijven

CleanJack biedt een eenvoudig in- en uitkloksysteem waarmee schoonmaakbedrijven moeiteloos de tijdregistratie van hun medewerkers kunnen bijhouden. Via de intuïtieve app en de handige RFID-stickers kunnen medewerkers met gemak in- en uitklokken bij hun klanten. De geregistreerde uren worden automatisch doorgestuurd naar het loonadministratiesysteem van Loket.nl. Deze naadloze integratie bespaart niet alleen kostbare tijd en moeite, maar minimaliseert ook de kans op fouten.

Efficiëntie en nauwkeurigheid met de Loket.nl koppeling

De koppeling tussen CleanJack en Loket.nl biedt talloze voordelen voor ondernemers in de schoonmaakbranche. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van CleanJack en de automatische verwerking van uren in het loonadministratiesysteem van Loket.nl, verbetert de efficiëntie van je salarisadministratie aanzienlijk. Het handmatig invoeren van uren is verleden tijd, waardoor je je kunt concentreren op belangrijkere taken binnen je bedrijf.

Ontdek het gemak van CleanJack

Benieuwd naar de mogelijkheden die CleanJack biedt? Bezoek de website van CleanJack en ontdek zelf de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van dit innovatieve systeem. Met CleanJack kun je als ondernemer in de schoonmaakbranche profiteren van geautomatiseerde urenverwerking en een foutloze salarisadministratie. Bespaar tijd, minimaliseer fouten en optimaliseer je bedrijfsprocessen met CleanJack en Loket.nl.

Verbeter je salarisadministratie vandaag nog

Wacht niet langer en profiteer van de voordelen die de koppeling tussen CleanJack en Loket.nl biedt. Vereenvoudig je tijdregistratie, automatiseer je urenverwerking en verzeker jezelf van een foutloze salarisadministratie. Bezoek de website van CleanJack en ontdek hoe je je schoonmaakbedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem