CleanJack genomineerd voor winst Oranje Handelsmissiefonds 

Deel dit product op:

Het Oranje Handelsmissiefonds helpt jaarlijks tien bedrijven uit het mkb met het realiseren van hun internationale ambities. CleanJack heeft grote internationale ambities en is dit jaar een van de genomineerden. Op 12 november worden de 10 winnaars bekend gemaakt tijdens het Oranje Handelsmissie event in Hangar 12 van KLM op Schiphol oost. Fingers crossed voor CleanJack!

 

Actief in meerdere landen

Inmiddels werken schoonmaakbedrijven in 7 landen met CleanJack. “Het is onze ambitie om wereldkampioen te worden met slimme innovatieve en betaalbare IT diensten speciaal voor schoonmaakbedrijven,” aldus Niels van den Berg, CEO van CleanJack. “Wij zijn ervan overtuigd dat het Oranje Handelsmissiefonds ons enorm kan helpen bij het openen van nieuwe markten.”

 

Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De troonswisseling op 30 april 2013 is voor de initiatiefnemers hét moment geweest om hun kennis en ervaring te bundelen en daarmee het belang van internationale handel voor Nederland te onderstrepen.

 

Het Oranje Handelsmissiefonds denkt gericht met ondernemers mee om de stap over de grens succesvol te laten verlopen en opent deuren die anders gesloten blijven. Het fonds biedt praktische steun, deelt kennis over de lokale markt en heeft een groot netwerk.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem