CleanJack nieuwe sponsor SIEV! 

Deel dit product op:

Per 1 oktober 2017 is CleanJack officieel sponsor geworden van SIEV! CleanJack levert tijdregistratiesystemen die speciaal zijn ontwikkeld voor schoonmaakbedrijven. “We doen dat al sinds 2007,” vertelt Niels van den Berg, directeur van CleanJack.


Met CleanJack weet een schoonmaakbedrijf altijd wie waar aan het werk is. Op ieder moment wordt de aanwezigheid van schoonmakers op alle locaties getoond in een online dashboard. Dat dashboard kun je bekijken op je computer, tablet of smartphone. Schoonmaakbedrijven krijgen een inlogcode en wachtwoord en kunnen direct het schoonmaakwerk bij alle klanten en locaties online volgen en aansturen.


Aan het eind van de maand heeft het schoonmaakbedrijf een keurig overzicht van geplande uren en gewerkte uren per medewerker, per klant en per locatie. Hiermee kun je de winstgevendheid per klant en locatie precies in de gaten houden. Ook helpt CleanJack schoonmaakbedrijven bij het voorkomen van teveel loonbetaling. Als een medewerker niet al z’n uren heeft gemaakt dan is dat direct duidelijk en kun je als werkgever met een onderbouwd dossier in gesprek met de werknemer. “Loonkosten zijn al snel meer dan 75% van de totale kosten van het schoonmaakbedrijf, als je 5% tot 10% meer verloont dan er gewerkt is dan tikt het snel aan! Uit ervaring weten we dat 5 tot 10% geen uitzondering is” licht Van den Berg toe.


Meer dan tijdregistratie

CleanJack doet veel meer dan een regulier tijdregistratiesysteem: als een schoonmaker inklokt op de werklocatie verschijnen de taken voor die dag op het scherm van de CleanJack klokterminal of de schoonmakers’ smartphone. Ook eventuele klachten of aanvullende instructies worden getoond. Communicatie met de werkvloer is zo efficiënt en gemakkelijk geregeld. Dat bespaart schoonmaakbedrijven enorm veel tijd en het verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening!


Flexibel en uitbreidbaar

Normale tijdregistratiesystemen zijn vaak te kostbaar om toe te passen op alle locaties: bij een sleutelpandje waar een schoonmaker maar weinig komt, is het ophangen van een klokterminal al snel te duur. Terwijl dit juist de locaties zijn waar je meer zicht op wilt hebben! Met CleanJack kunnen schoonmaakbedrijven eenvoudig op alle locaties de aanwezigheid en werktijden van schoonmakers registreren. Voor kleine locaties wordt gewerkt met in- en uitklokstickers waar een unieke RFID chip inzit. Die chip scant de schoonmaker met een mobiele CleanJack terminal of met een app op een Smartphone met NFC. Voor de grotere locaties wordt gewerkt met een vaste klokterminal waar schoonmakers in- en uitklokken met een ID pasje.


Meer dan 150 schoonmaakbedrijven in 8 landen

CleanJack is een Nederlands IT bedrijf. CleanJack werkt inmiddels voor meer dan 150 schoonmaakbedrijven in 8 verschillende landen. Het in schoonmaak gespecialiseerde IT bedrijf heeft verkooppunten in Nederland, Engeland, België en Zuid Afrika.


Aanbiedingen en privileges voor SIEV leden

CleanJack draagt SIEV een warm hart toe! In de komende sponsorperiode zal CleanJack met enige regelmaat van zich laten horen. Op dit moment heeft CleanJack een speciale aanbieding voor SIEV leden: een starterskit voor € 225 in plaats van € 250. Hiermee kun je CleanJack gelijk in de praktijk bij klanten inzetten en de voordelen van het systeem direct zelf ervaren.


Kijk voor meer informatie op www.cleanjack.net of bel 070-2040132.

Voor kleinere locaties werkt CleanJack met in-en uitklokstickers die zijn voorzien van unieke RFID chips

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem