De scholen zijn weer begonnen: Ga voor een schoon schooljaar

Deel dit product op:

Als scholen weer beginnen met een nieuw schooljaar, is het tijd om niet alleen de leerlingen te verwelkomen, maar ook een slimmer en hygiënischer beheer van schoonmaakactiviteiten te omarmen. CleanJack is dé pionier in tijdsregistratieoplossingen. Wij bieden een unieke kans voor scholen om zowel efficiëntie als hygiëne naar een hoger niveau te tillen.

Optimaliseer schoonmaakprocessen:

Met de hectiek van een nieuw schooljaar voor de deur is het van cruciaal belang om schoonmaakprocessen gestroomlijnd te houden. CleanJack’s geavanceerde tijdsregistratiesysteem stelt scholen in staat om nauwkeurig de tijd en aanwezigheid van schoonmaakpersoneel bij te houden. Hierdoor kunnen schoonmaakactiviteiten efficiënt worden gepland en uitgevoerd, wat resulteert in een schone en veilige leeromgeving.

Verhoogde hygiënestandaarden:

In het huidige klimaat is hygiëne van groot belang. CleanJack biedt scholen de mogelijkheid om hun hygiënestandaarden naar een hoger niveau te tillen. Door real-time inzicht in schoonmaakactiviteiten kunnen scholen ervoor zorgen dat kritieke gebieden regelmatig worden gereinigd en gedesinfecteerd. Dit draagt bij aan de gezondheid en gemoedsrust van zowel leerlingen als personeel. 

Transparantie en verantwoording:

CleanJack’s systeem biedt niet alleen voordelen voor scholen, maar ook voor schoonmaakpersoneel. Met transparante registratie van gewerkte uren wordt eerlijke beloning gegarandeerd. Bovendien bevordert het systeem verantwoordelijkheid en prestatieverbetering binnen het schoonmaakteam. Zo werken we allemaal volgens de regels.

Maak nu de overstap:

Nu de scholen weer zijn begonnen, is dit het perfecte moment om de overstap te maken naar CleanJack’s tijdsregistratieoplossing. Verhoog de efficiëntie, hygiëne en transparantie binnen je schoolomgeving. Neem vandaag nog contact op met CleanJack en ontdek hoe je school kan profiteren van deze innovatieve oplossing.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem