Koppel CleanJack gemakkelijk met andere systemen

Deel dit product op:

Het overzicht en de inzichten die je uit verschillende systemen haalt, kunnen door de koppeling van CleanJack met andere systemen nu gemakkelijk op 1 plek zichtbaar zijn. 
 

Integratie van CleanJack met andere systemen

De integratie van CleanJack met systemen zoals Loket of Exact biedt een oplossing voor het probleem wat veel schoonmaakbedrijven en bedrijven uit andere branches hebben. Door deze systemen te koppelen, worden arbeidsgerelateerde gegevens automatisch gesynchroniseerd. Dit betekent dat belangrijke informatie zoals werktijden, ziekteverlof en overuren naadloos wordt bijgewerkt in het vertrouwde systeem van het schoonmaakbedrijf.

 

Alle gegevens op 1 locatie

Een van de belangrijkste voordelen van deze integratie is het centraliseren van gegevens. Alle relevante informatie wordt op één locatie opgeslagen, waardoor managers snel toegang hebben tot nauwkeurige en actuele gegevens. Of het nu gaat om het controleren van gewerkte uren of het beheren van arbeidsvoorwaarden, alle benodigde informatie is binnen handbereik.

 

Verbeterde nauwkeurigheid

Door handmatige invoer te elimineren, wordt de nauwkeurigheid van de gegevens verbeterd. Dit minimaliseert het risico op fouten en verhoogt de betrouwbaarheid van de tijdregistratie. Managers kunnen vertrouwen op de juistheid van de gegevens bij het nemen van belangrijke beslissingen over personeelsbeheer en budgettering. 

 

Wil je profiteren van de voordelen van geïntegreerde tijdregistratie met CleanJack? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem