DES Schoonmaakdiensten gaat voor innovatie met CleanJack 

Deel dit product op:

DES Schoonmaakdiensten versterkt innovatie met CleanJack’s geavanceerde tijdregistratie-oplossing.

 

In een stap naar efficiëntie en transparantie. DES Schoonmaakdiensten is een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Den Haag en omstreken. Zij hebben besloten om gebruik te maken van CleanJack’s geavanceerde wandterminal voor tijdregistratie.

 

Innovatieve oplossingen

Bekend als dé specialist op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden in de regio Zuid-Holland, biedt DES Schoonmaakdiensten hoogwaardige diensten variërend van kantoorreiniging tot glazenwassen. Met een sterke toewijding aan uitmuntendheid in de schoonmaakbranche is DES Schoonmaakdiensten altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om de dienstverlening verder te optimaliseren.

 

Darshan Bharatsingh, de gedreven eigenaar van DES Schoonmaakdiensten, benadrukt de voordelen van CleanJack’s systeem: “CleanJack biedt DES Schoonmaakdiensten een waardevolle mate van transparantie. Onze medewerkers en leidinggevenden hebben te allen tijde gedetailleerd inzicht in de gewerkte uren. Dit stimuleert een sfeer van vertrouwen en openheid binnen ons team.”

 

Nauwkeurigheid verhogen

Met CleanJack’s wandterminal stroomlijnt DES Schoonmaakdiensten niet alleen de tijdregistratie, maar verhoogt het ook de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van het bijhouden van gewerkte uren. Dit is een strategische zet in lijn met het voortdurende streven naar kwaliteit en innovatie.

 

DES Schoonmaakdiensten blijft zijn positie als marktleider versterken door te investeren in cutting-edge technologieën zoals CleanJack. Deze samenwerking belooft een verbeterde ervaring voor zowel het team als de klanten van DES Schoonmaakdiensten.

 

Benieuwd naar DES Schoonmaakdiensten? Ga dan naar: https://des-schoonmaak.nl/

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem