Digitaal logboek en rapportages van CleanJack

Deel dit product op:

Het digitaal logboek van CleanJack is een handige tool die schoonmaakbedrijven en hun klanten in staat stelt om de voortgang van de schoonmaakwerkzaamheden bij te houden en direct met elkaar te communiceren. 

Compleet dossier door een digitaal logboek

Het digitale logboek is een centrale plek waar klanten en het schoonmaakbedrijf informatie kunnen uitwisselen over de schoonmaakwerkzaamheden. Het biedt een compleet dossier van alle klachten, opmerkingen en verzoeken die zijn ingediend, evenals alle acties die zijn ondernomen om deze op te lossen. Zo heeft het schoonmaakbedrijf altijd een compleet overzicht van de voortgang van de werkzaamheden en kan het snel actie ondernemen als dat nodig is.


Schoonmakers ontvangen meldingen over nieuwe verzoeken of klachten via de CleanJack App op hun telefoon of via de CleanJack wandterminal op locatie. Hierdoor zijn ze in staat om direct actie te ondernemen en problemen snel op te lossen. Dit draagt bij aan een hogere klanttevredenheid en meer waardering voor de schoonmakers. Het digitale logboek is niet alleen handig voor het oplossen van problemen, maar kan ook worden gebruikt om feedback te geven op de schoonmaakwerkzaamheden. Klanten kunnen bijvoorbeeld hun waardering uitspreken over de schoonmakers of suggesties geven voor verbetering van de dienstverlening.

 

Zo kan het schoonmaakbedrijf zijn service continu blijven verbeteren en de tevredenheid van klanten blijven verhogen.

Essentiële tool in de schoonmaakbranche

Het digitaal logboek is een essentiële tool voor schoonmaakbedrijven die willen zorgen voor meer tevreden klanten en meer waardering voor hun schoonmakers. Het biedt een centrale plek waar klanten en het schoonmaakbedrijf kunnen communiceren en problemen snel kunnen worden opgelost. Dit draagt bij aan een hogere klanttevredenheid en een betere reputatie van het schoonmaakbedrijf. 

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem