Digitaal logboek en rapportages

Deel dit bericht op:
Digitaal logboek en rapportages

Het digitaal logboek van CleanJack is een handige tool die schoonmaakbedrijven en hun klanten in staat stelt om de voortgang van de schoonmaakwerkzaamheden bij te houden en direct met elkaar te communiceren. 

 

Compleet dossier door een digitaal logboek

Het digitale logboek is een centrale plek waar klanten en het schoonmaakbedrijf informatie kunnen uitwisselen over de schoonmaakwerkzaamheden. Het biedt een compleet dossier van alle klachten, opmerkingen en verzoeken die zijn ingediend, evenals alle acties die zijn ondernomen om deze op te lossen. Zo heeft het schoonmaakbedrijf altijd een compleet overzichtvan de voortgang van de werkzaamheden en kan het snel actie ondernemen als dat nodig is.

Schoonmakers ontvangen meldingen over nieuwe verzoeken of klachten via de CleanJack App op hun telefoon of via de CleanJack wandterminal op locatie. Hierdoor zijn ze in staat om direct actie te ondernemen en problemen snel op te lossen. Dit draagt bij aan een hogere klanttevredenheid en meer waardering voor de schoonmakers.

Het digitale logboek is niet alleen handig voor het oplossen van problemen, maar kan ook worden gebruikt om feedback te geven op de schoonmaakwerkzaamheden. Klanten kunnen bijvoorbeeld hun waardering uitspreken over de schoonmakers of suggesties geven voor verbetering van de dienstverlening. Zo kan het schoonmaakbedrijf zijn service continu blijven verbeteren en de tevredenheid van klanten blijven verhogen.

 

Essentiële tool in de schoonmaakbranche

Het digitaal logboek is een essentiële tool voor schoonmaakbedrijven die willen zorgen voor meer tevreden klanten en meer waardering voor hun schoonmakers. Het biedt een centrale plek waar klanten en het schoonmaakbedrijf kunnen communiceren en problemen snel kunnen worden opgelost. Dit draagt bij aan een hogere klanttevredenheid en een betere reputatie van het schoonmaakbedrijf.

Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven?

Een van onze collega’s belt je zo snel mogelijk terug!

Veel gestelde vragen

Ja, met CleanJack kunnen ook klanten berichten in het digitale logboek plaatsen. Dit kan handig zijn als de klant bijvoorbeeld feedback wil geven over de uitgevoerde werkzaamheden of als er specifieke aandachtspunten zijn waar de schoonmaker rekening mee moet houden. 

Ja, met CleanJack kunnen periodieke rapportages automatisch worden verstuurd. Dit kan bijvoorbeeld een wekelijks of maandelijks overzicht zijn van de tijdregistratiegegevens of een rapportage over de kwaliteit van de dienstverlening. De rapportages worden automatisch gegenereerd en kunnen worden verzonden als een bijlage in een Excel-bestand.

Ja, met CleanJack kunnen schoonmakers ook hun eigen uren inzien. Dit kan worden gedaan via de app, waar de schoonmaker zijn of haar eigen tijdregistratiegegevens kan bekijken en beheren. Zo kan de schoonmaker bijvoorbeeld controleren of alle gewerkte uren correct zijn geregistreerd en eventuele fouten melden bij de schoonmaakmanager.

Met CleanJack hebben verschillende gebruikersgroepen toegang tot het digitale logboek, elk met hun eigen specifieke rechten. De schoonmaakmanager heeft bijvoorbeeld volledige toegang tot het logboek en kan berichten plaatsen en bekijken. Klanten hebben ook toegang tot het logboek en kunnen berichten plaatsen en bekijken die betrekking hebben op hun specifieke locatie. De rechten van gebruikers kunnen worden beheerd en geconfigureerd door de beheerder van het systeem.