Digitale aanwezigheidsregistratiesysteem met modern gemak: ontdek CleanJack’s oplossing

Deel dit product op:

In verschillende branches is het bijhouden van werktijden van werknemers belangrijk en soms zelfs verplicht. Denk bijvoorbeeld aan de schoonmaakbranche of in de horeca. Traditionele methoden zoals papieren lijsten en handmatige registraties kunnen echter inefficiënt en foutgevoelig zijn. Een digitale aanwezigheidsregistratie is dan veel veiliger en gemakkelijker. Bespaar tijd en verkrijg nauwkeurige gegevens door middel van het aanwezigheidsregistratiesysteem van CleanJack. 

Waarom aanwezigheidsregistratie belangrijk is

Aanwezigheidsregistratie is meer dan alleen het bijhouden van wie er op het werk verschijnt. Het biedt inzicht in de werkpatronen, helpt bij salarisberekeningen, bevordert de veiligheid en compliance, en draagt bij aan het algemene efficiëntie van een organisatie.

Het CleanJack verschil met het nieuwe aanwezigheidsregistratiesysteem

CleanJack heeft een innovatieve aanwezigheidsregistratie-oplossing ontwikkeld die de traditionele methoden overtreft. Met behulp van geavanceerde technologieën zoals RFID-kaarten en mobiele apps kunnen medewerkers moeiteloos in- en uitklokken, wat zorgt voor een naadloze en nauwkeurige registratie.

Hoe de aanwezigheidsregistratie app van CleanJack werkt

– Gebruiksvriendelijke app:

Medewerkers kunnen de CleanJack-app op hun smartphones installeren. Met een intuïtieve interface kunnen ze eenvoudig in- en uitklokken door simpelweg hun telefoon te scannen.

– Real-time gegevens:

CleanJack’s systeem verzamelt en verwerkt de gegevens in real-time. Dit stelt managers en HR-teams in staat om direct inzicht te krijgen in de aanwezigheidssituatie.

– Automatische rapportage:

CleanJack genereert automatisch gedetailleerde rapporten op basis van de verzamelde gegevens. Dit vereenvoudigt de loonadministratie en helpt bij het identificeren van trends en patronen.

Voordelen voor bedrijven

Tijdsbesparing: Het geautomatiseerde systeem elimineert de noodzaak van handmatige registraties, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

Nauwkeurigheid: De kans op fouten en dubbele registraties wordt geminimaliseerd, waardoor de nauwkeurigheid wordt verhoogd.

Transparantie: CleanJack biedt transparantie voor zowel werknemers als werkgevers, wat het vertrouwen bevordert.

Compliance: Organisaties kunnen gemakkelijk voldoen aan regelgeving en normen met gedetailleerde en betrouwbare gegevens.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem