Digitale logboekfunctie verbetert kwaliteit en klanttevredenheid 

Deel dit product op:

CleanJack voegt een logboekfunctie toe aan haar tijdregistratiesysteem, waarmee facility-managers opmerkingen bij schoonmaaklocaties kunnen toevoegen. Schoonmakers zien deze opmerkingen op het moment dat zij de volgende opdracht voor deze klant uitvoeren. Wat betekent dit voor jou?

 

Een veelgevraagde update aan het CleanJack tijdregistratiesysteem is deze maand toegevoegd: een digitaal logboek. Deze software-uitbreiding zorgt ervoor dat je klanten opmerkingen kunnen plaatsen bij de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden, per locatie of in het algemeen. Schoonmakers zien deze opmerkingen bij de eerstvolgende schoonmaak.

 

Efficiënte communicatie

De toevoeging van de logboekfunctie aan het tijdregistratiesysteem van CleanJack zorgt voor nog efficiëntere communicatie tussen schoonmakers en klanten. Communicatie tussen klant en schoonmaker(s) gebeurt nog regelmatig via papieren schriftjes of papieren logboeken. Het ontbreekt het schoonmaakbedrijf aan een centraal overzicht van alles wat speelt bij klanten. 

Nu de logboekfunctie onderdeel is geworden van het tijdregistratiesysteem, worden de papieren schriften en logboeken overbodig. Op deze manier gaan opmerkingen niet verloren en kan het schoonmaakbedrijf veel beter analyses maken van wat goed gaat en waar nog ruimte is voor verbetering. Dit zorgt voor een hogere kwaliteit van je werk en een verbeterd gevoel van service bij je klant.

 

Log en historie

Doordat opmerkingen digitaal worden opgeslagen, kan altijd een historie worden ingezien. Op deze manier kun je vaak terugkerende opmerkingen bijhouden en per klant beter aansturen op het schoonmaakwerk. Erg interessante data dus, wanneer je je klanttevredenheid wilt verbeteren om zo je bedrijf te laten groeien.

 

Meer informatie?

Ook je serviceniveau verbeteren? Maak dan gebruik van het digitale logboek binnen je CleanJack systeem. Maak je nog geen gebruik van CleanJack? Neem dan direct contact op voor meer informatie, een demo of een offerte.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem