1nergiek starts with CleanJack

Share this post on:
Met ongeveer 700 medewerkers is 1nergiek een middelgrote speler in de zakelijke schoonmaakmarkt. Ze streven naar efficiëntie en kwaliteit in hun dienstverlening.

CleanJack bij de waterschappen

1nergiek heeft besloten CleanJack in te zetten bij de Waterschappen. Door RFID-chips van CleanJack te plaatsen bij gemalen en kantoren van de waterschappen, kunnen ze nauwkeurig bijhouden wanneer hun medewerkers op verschillende locaties werken. De medewerkers hoeven alleen de mobiele CleanJack terminal tegen de RFID-chips op de locatie te houden. Het systeem geeft herinneringen aan periodieke taken weer zodra de medewerkers zich aanmelden. Dit werkt reuze handig volgens Lotte Knoppert, rayonmanager bij 1nergiek.

Efficiëntie en handigheid met CleanJack

Door CleanJack te gebruiken, streeft 1nergiek naar efficiëntie en gemak in hun schoonmaakactiviteiten. De RFID-chips en mobiele terminals van CleanJack zorgen voor nauwkeurige tijdregistratie en herinneringen aan periodieke taken. Dit helpt 1nergiek om hun dienstverlening soepel en effectief te laten verlopen. Met de keuze voor CleanJack laat 1nergiek zien dat ze continu streven naar verbetering en innovatie in hun schoonmaakprocessen.
We will contact you
Questions about how we can provide more insight into your company?

Insight always and
everywhere

Never discussion
about hours

Optimize
cost and control

Work according
regulations

Connect with
any system