New CleanJack wall terminal

Share this post on:

CleanJack lanceert een nieuw model wandterminal voor haar tijdregistratiesysteem, waarmee je jouw loonkosten nog beter onder controle kunt houden. De terminal wordt gebruikt bij “CleanJack Vast”, waarmee je schoonmakers gemakkelijk in- en uitklokken met een ID-pasje. Je leest hier alles over de voordelen.

 

CleanJack is een tijdregistratiesysteem speciaal voor schoonmaakbedrijven. Het registratiesysteem zorgt voor een betere kwaliteit van schoonmaakwerk, optimale procesbeheersing èn kostenbeheersing. Zo houden schoonmaakbedrijven hun loonkosten onder controle.

Over de nieuwe wandterminal

De wandterminal hoort bij ons product “CleanJack Vast” en wordt bij uw klant op locatie gemonteerd. Je schoonmakers kunnen hier met een ID-pasje in- en uitklokken. De terminal communiceert automatisch met je online dashboard. Zo automatiseer je de registratie van werktijden, wat grote voordelen biedt;

  • Realtime inzicht in tijden en aanwezigheid van medewerkers.
  • Excel-export van urenstaten met een druk op de knop.
  • Communiceer met schoonmakers op locatie via de terminal, ook als mobiele telefoons niet zijn toegestaan.
  • Digitale-logboekmodule, waarmee jij of je klant een boodschap kan achterlaten voor de schoonmakers.
  • Nog meer grip op je medewerkers met de optionele planningsmodule.
  • Verbeter kwaliteit van het schoonmaakwerk met de optionele klachtenmodule.

Bespaar ook door meer controle

Realtime tijd- en aanwezigheidsregistratie geeft je bedrijf volledige duidelijkheid. Kostbare tijd verliezen aan het opstellen en verzamelen van urenstaten van schoonmakers is niet meer nodig. Met het tijd- en aanwezigheidsregistratiesysteem van CleanJack wordt de registratie van werktijden geautomatiseerd. CleanJack brengt alle (niet) gewerkte uren helder in beeld. Zo kunnen geen misverstanden meer zijn over zoekgeraakte of foutief ingevulde urenstaten. Met tijdregistratie en aanwezigheidsregistratie bespaar je geld vanaf dag één. De investeringen zijn snel terugverdiend.

Geïnteresseerd in CleanJack?

Ook werken met CleanJack en zo je loonkosten onder controle houden? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak, demo of meer informatie.

We will contact you
Questions about how we can provide more insight into your company?

Insight always and
everywhere

Never discussion
about hours

Optimize
cost and control

Work according
regulations

Connect with
any system