Facilicom en CleanJack gaan intensief samenwerken 

Deel dit product op:

Op 9 juli 2019 hebben Facilicom en CleanJack in Antwerpen hun samenwerking officieel bekrachtigd met de ondertekening van een mantelovereenkomst. Deze overeenkomst markeert een belangrijke mijlpaal in hun sterke partnerschap.

 

Succesvolle resultaten van de samenwerking

Arvin Willemse, operationeel directeur van Facilicom Services Group in België, deelt zijn tevredenheid over de samenwerking met CleanJack: “We zijn ruim een jaar geleden gestart met de samenwerking en de resultaten zijn erg goed. Onze schoonmakers kunnen zich eenvoudig aan- en afmelden op de werklocaties met een ID-sleutelhanger. Op elk moment weten we wie waar aanwezig is. Op dit moment hebben we CleanJack klokterminals geïnstalleerd op meer dan 500 werklocaties in België. We verwachten dat dit aantal zal blijven groeien, aangezien aanwezigheidsregistratie verplicht zal worden in België. Bovendien wordt aanwezigheidsregistratie steeds vaker opgenomen in bestekken bij grote aanbestedingen.”

 

Efficiëntie en tevreden klanten

Maddy Claes, coördinator van de implementatie van het CleanJack-systeem bij Facilicom in België, legt uit: “Via een beveiligde pagina op internet hebben onze areamanagers toegang tot planningen en real-time aanwezigheidsinformatie. Het programma is gebruiksvriendelijk en zowel onze medewerkers als klanten zijn erg tevreden over de functionaliteiten.”

 

Content met de samenwerking

Niels van den Berg, CEO van CleanJack, uit zijn enthousiasme over de samenwerking met Facilicom: “We zijn zeer tevreden met de samenwerking met Facilicom. Facilicom behoort tot de top in de ‘champions league’ van facilitaire dienstverlening in Europa. CleanJack begon 12 jaar geleden met de ontwikkeling van software voor schoonmaakbedrijven. Vandaag de dag registreren duizenden schoonmakers in 8 verschillende landen dagelijks hun werktijd

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem