Geschiedenis

Sinds 2005

CleanJack is onderdeel van Flying Bytes Mobile BV. Flying Bytes is in 2005 opgericht. Aanvankelijk maakte Flying Bytes software op maat voor verschillende opdrachtgevers. In 2014 werden de eerste internationale klanten aangesloten. Sinds 2015 richt Flying Bytes zich uitsluitend op de schoonmaakbranche. In 2016-2017-2018 is het CleanJack platform volledig opnieuw gebouwd. Het systeem wordt dagelijks gebruikt door schoonmaakbedrijven in 8 landen en 4 continenten.

Professioneel team

Flying Bytes heeft een eigen software development afdeling en werkt daarnaast samen met verschillende strategisch partners. Alle software oplossingen zijn beschikbaar in de cloud. Flying Bytes verzorgt centraal de hosting, service en het beheer van systemen. Hiermee kan de hoogste betrouwbaarheid van dienstverlening worden gegarandeerd. Alle systemen zijn redundand uitgevoerd en worden 24 x 7 actief gemonitord. Functionaliteit wordt consequent generiek ontwikkeld. Dit maakt het platform uitstekend schaalbaar en technisch onderhoud overzichtelijk en efficiënt.

Niels van den Berg

CEO Flying Bytes Mobile:

“Met CleanJack krijgen bedrijven meer grip op kwaliteit en een betere controle op kosten. We richten ons met CleanJack volledig op de schoonmaakbranche over de hele wereld. In 1 specifieke product-markt-combinatie willen we de allerbeste zijn. We geloven in samenwerking. Samenwerking met distributeurs en samenwerking met andere software leveranciers. De CleanJack systemen laten zich gemakkelijk koppelen.”

Investor relations

Naast CleanJack is Flying Bytes ook eigenaar van RoadJack, FlexJack en SafeJack. De technologie achter deze systemen is hetzelfde. De formules zijn internationaal schaalbaar en voorzien in praktische behoeftes: transparantie in gewerkte uren en eenvoudige communicatie met medewerkers die zich op allerlei verschillende plaatsen bevinden.

Wij nemen contact met je op
Laat een bericht achter