GRIP Facility

Deel dit product op:

GRIP Facility is de digitale facilitaire & schoonmaak contractmanager. Digitalisering zorgt voor data gedreven processen rondom contractmanagement in de facility en schoonmaak management. De app van GRIP Facility zorgt voor het zo goed mogelijk inzetten van het personeel en het geeft inzichten en data om contracten te blijven optimaliseren. De visie van GRIP Facility is: Digitizing key facility & cleaning information to ultimatility enrich user expierence in buildings and sustainable people management.” Alles wat digitaal kan, willen zij digitaal maken. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van werkzaamheden, beurten, schoonmaakcontroles en calculaties. Automatiseer in de tijd van personeelstekorten al je processen om zo tijd over te houden voor andere belangrijke zaken in je bedrijf. 

Het contractbeheer platform bestaat uit een aantal applicaties die zorgen voor digitalisatie. De vier kern applicaties zijn: 

1. Financieel contractbeheer

Het bepalen van de factuurbedragen en budgeturen, het calculeren van ruimten, vloeronderhoud en glasbewassing beurten en het up-to-date houden van alle afgesproken tarieven.

2. Schoonmaakcontrole

Met de DKS-applicatie van GRIP Facility is het mogelijk om eenvoudig en snel schoonmaakcontroles te realiseren en te monitoren.

3. Dashboard & meldingen

Met het dashboard van GRIP Facility krijg je inzicht in de voortgang van prestaties. Maak samen overzichtelijke rapportages in het KPI-dashboard en verzamel alle gegevens en koppel ze aan andere belangrijke doelstellingen. 

4. Audit applicatie

Digitaliseer alle facilitaire metingen met de audit app van GRIP Facility. Denk bijvoorbeeld aan specifieke schoonmaakmetingen en mystery visits.
 
Alle applicaties kunnen gekoppeld worden aan elkaar en aan andere systemen door middel van beschikbare open API’s. Door CleanJack te koppelen met GRIP Facility heb je alle bovenstaande systemen gekoppeld met het tijdregistratiesysteem van CleanJack. Gemakkelijk te koppelen, zodat je in een overzicht de stand van zaken binnen handbereik hebt.

Bestel het CleanJack startpakket!
Wij nemen contact met je op
Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het formulier hieronder.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem