Het druppelsysteem van CleanJack verandert de schoonmaaksector

Deel dit product op:

Voor schoonmaakbedrijven die streven naar een efficiënte planning en uitvoering van hun werkzaamheden, biedt het CleanJack druppelsysteem een uitstekende oplossing. Deze geavanceerde tool zorgt ervoor dat schoonmaakbedrijven altijd in verbinding staan met hun medewerkers op iedere werklocatie, waardoor ze de voortgang van de werkzaamheden nauwkeurig kunnen bijhouden en eventuele problemen snel kunnen oplossen.

Het CleanJack druppelsysteem: vereenvoudigde aanmelding en tijdregistratie

Het CleanJack druppelsysteem bestaat uit unieke ID-sleutelhangers die medewerkers gebruiken om zich aan te melden bij de CleanJack wandterminal op de werklocatie. Bij aankomst op de locatie kunnen medewerkers moeiteloos inklokken met hun unieke ID-sleutelhanger. De starttijd wordt automatisch geregistreerd en via de wandterminal worden medewerkers geïnformeerd over hun werkzaamheden en eventuele aandachtspunten.

 

Efficiënte werkzaamheden met de CleanJack wandterminal

De CleanJack wandterminal kan eenvoudig tegen de muur worden geplaatst en vormt een handige tool voor schoonmaakbedrijven om de voortgang van de werkzaamheden nauwkeurig bij te houden. Via de wandterminal kunnen start- en eindtijden van de werkzaamheden worden geregistreerd en kan gecontroleerd worden of alle taken naar behoren zijn uitgevoerd. Bovendien kunnen eventuele problemen of klachten direct worden opgelost.

 

Verbeterde communicatie en tevredenheid

Het CleanJack druppelsysteem vormt een waardevolle tool voor schoonmaakbedrijven die streven naar een verbeterde planning en uitvoering van hun werkzaamheden. Deze gebruiksvriendelijke systemen dragen bij aan een hogere klanttevredenheid en meer waardering voor de inzet van schoonmakers. Tijd- en aanwezigheidsregistratie was nog nooit zo eenvoudig. 

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem