Hoe werkt het digitale urenregistratiesysteem van CleanJack voor schoonmaakbedrijven?

Deel dit product op:

Hoe doe je tegenwoordig de urenregistratie van je personeel? Niet meer met pen en papier hopen wij? Er zijn namelijk veel digitale oplossingen voor. In de schoonmaakbranche is tijd erg belangrijk. Wanneer is iemand aan het werk en wanneer is hij of zij klaar? Door hier achter te komen kun je zo efficiënt mogelijk gebruik van de tijd en een juiste planning maken. In de wereld van schoonmaakbedrijven is efficiëntie de sleutel tot succes. Een essentieel onderdeel van deze efficiëntie is nauwkeurige urenregistratie. Hier komt het digitale urenregistratiesysteem van CleanJack om de hoek kijken. In deze blog nemen we je mee door de werking van dit innovatieve inkloksysteem.

De basis: Wat is het digitale urenregistratiesysteem van CleanJack?

Het digitale urenregistratiesysteem van CleanJack is een geavanceerde tool die speciaal is ontworpen voor schoonmaakbedrijven. Het stelt bedrijven in staat om op een efficiënte en nauwkeurige manier de gewerkte uren van hun personeel bij te houden. Dit gebeurt door middel van geavanceerde technologieën zoals NFC-tags en mobiele apps, die een naadloze registratie mogelijk maken.

Stapsgewijze werking

1. Identificatie en inloggen

Het proces begint wanneer de schoonmaakmedewerker zich identificeert met behulp van een NFC-tag. Deze tags kunnen eenvoudig aan een sleutelhanger of badge worden bevestigd en zijn uniek gekoppeld aan elke medewerker. Na identificatie logt de medewerker in via de mobiele app.

 

2. Registratie van werkzaamheden

Eenmaal ingelogd, kan de medewerker zijn of haar werkzaamheden selecteren en aangeven wanneer deze beginnen en eindigen. Dit gebeurt allemaal met enkele eenvoudige tikken op het scherm.

 

3. Real-time data

De geregistreerde gegevens worden direct doorgestuurd naar een centrale database. Dit betekent dat managers en supervisors in real-time toegang hebben tot de gegevens, waardoor ze snel kunnen reageren op veranderingen in de planning.

Voordelen voor schoonmaakbedrijven

1. Nauwkeurige urenregistratie

Met het digitale urenregistratiesysteem van CleanJack behoren handmatige notities en tijdsregistraties tot het verleden. Dit zorgt voor een nauwkeurige registratie van de gewerkte uren.

 

2. Efficiënte planning

Managers kunnen snel en gemakkelijk de beschikbaarheid van medewerkers bekijken en roosters opstellen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van het bedrijf.

 

3. Kostenbesparing

Door de automatisering van het registratieproces kunnen schoonmaakbedrijven kostbare tijd besparen, die anders besteed zou worden aan administratieve taken.

 

4. Verbeterde communicatie

Het systeem maakt een directe communicatie mogelijk tussen medewerkers en management, waardoor vragen of veranderingen snel kunnen worden afgehandeld.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem