Betrouwbaar tijdregistratiesysteem voor de zorgsector

Deel dit product op:

De zorgbranche staat bekend om zijn complexiteit, hoge werkdruk en hoge eisen. In de zorg telt iedere minuut. Niet alleen om hoogwaardige zorg te bieden aan patiënten, maar ook voor het naleven van strikte arbeidsvoorschriften en het handhaven van een gedegen administratie. Een helder overzicht en nauwkeurige registratie van uren zijn daarbij onmisbaar. CleanJack begrijpt deze essentiële aspecten en biedt innovatieve oplossingen die zorginstellingen helpen bij het verbeteren van hun zorgverlening. Het is belangrijk om een efficiënt tijdregistratiesysteem te hebben dat nauwkeurige urenregistratie mogelijk maakt en voldoet aan de complexe behoeften van de zorgsector.

 

Waarom CleanJack belangrijk is voor de zorgbranche

Nauwkeurige en eerlijke urenregistratie zorg:

In de zorg is het cruciaal om de gewerkte uren nauwkeurig bij te houden. Met CleanJack kunnen zorgverleners erop vertrouwen dat hun uren nauwkeurig worden vastgelegd, waardoor een eerlijke beloning wordt gegarandeerd.


Efficiënte planning en bezettingsoptimalisatie:

Ons geavanceerde planningssysteem helpt zorginstellingen om hun personeelsinzet te optimaliseren en de bezetting nauwkeurig af te stemmen op de zorgvraag. Dit leidt tot een efficiëntere werkomgeving en verbeterde patiëntenzorg.


Veiligheid en naleving van arbeidswetten:

CleanJack ondersteunt zorginstellingen bij het naleven van strikte arbeidswetten en voorschriften. Met ons geautomatiseerde systeem kunnen alleen geautoriseerde medewerkers in- en uitklokken, waardoor de veiligheid van patiënten en personeel wordt gewaarborgd.


Gebruiksvriendelijke mobiele app voor urenregistratie in de zorg:

Onze handige mobiele app stelt zorgverleners in staat om hun uren eenvoudig te registreren, zelfs als ze onderweg zijn. Dit is ideaal voor mobiele teams en thuiszorgmedewerkers die flexibiliteit nodig hebben in hun tijdregistratie.


Toekomstgerichte technologie:

CleanJack blijft voortdurend innoveren en integreren de nieuwste technologische ontwikkelingen in de zorgsector. We zorgen ervoor dat je zorginstelling klaar is voor de toekomst en kan profiteren van de voordelen van moderne technologieën.

 

Handige app voor tijdregistratie in zorgsector

Met de CleanJack app kun je tijd én moeite besparen op het bijhouden van werkuren. Onze app is eenvoudig en to-the-point. Medewerkers kunnen simpelweg inklokken bij aankomst en uitklokken als ze weer weggaan. Deze gegevens komen in een overzichtelijke online omgeving, zonder gedoe met ingewikkelde Excel-templates of onnodige functies. CleanJack is specifiek ontworpen voor tijdregistratie in de schoonmaaksector en de zorgsector, waardoor het perfect aansluit op de benodigde zorg. Met onze handige app kunnen medewerkers altijd en overal hun urenstaten bekijken. Bovendien biedt de app snel inzicht in de gewerkte uren en voorkomt dubbele registratie, waardoor een overzichtelijke planning behouden blijft zonder de noodzaak van handmatige registratie.

 

Bouw aan een efficiënte en toekomstgerichte zorginstelling met het zorg kloksysteem van CleanJack

CleanJack begrijpt dat de zorgbranche zich altijd blijft ontwikkelen en dat efficiëntie en nauwkeurigheid belangrijk zijn voor het leveren van hoogwaardige zorg. Ons geavanceerde tijdregistratiesysteem biedt de oplossing om aan deze eisen te voldoen. Bouw aan een efficiënte en toekomstgerichte zorginstelling met CleanJack als je betrouwbare partner.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke demo en ontdek hoe we je zorginstelling kunnen optimaliseren. Ontdek de voordelen van een zorg kloksysteem.

Bestel het CleanJack startpakket!
Wij nemen contact met je op
Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het formulier hieronder.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem