Kloksysteem voor personeel: vereenvoudigde urenregistratie

Deel dit bericht op:

Voordelen voor het hele team

Het CleanJack kloksysteem met druppel of mobiele app is ontwikkeld voor bedrijven die streven naar nauwkeurige urenregistratie. Ons systeem biedt voordelen voor directies, werknemers, rayonleiders, klanten en administraties. Directies profiteren van verbeterde controle en efficiëntie, terwijl werknemers en rayonleiders een geoptimaliseerde workflow en taakbeheer ervaren. Klanten genieten van een hogere kwaliteit van dienstverlening dankzij nauwkeurige tijdregistratie en transparantie.

Tijd en aanwezigheidsregistratie

Hoe werkt het inkloksysteem met druppel?

Het kloksysteem met druppel van CleanJack bestaat uit unieke ID-sleutelhangers waarmee medewerkers zich snel kunnen aanmelden bij de wandterminal op de werklocatie. Wanneer medewerkers op de locatie arriveren, kunnen ze moeiteloos inloggen door simpelweg in te klokken met hun unieke ID-sleutelhanger. De starttijd wordt automatisch vastgelegd en via de wandterminal worden medewerkers geïnformeerd over hun werkzaamheden en eventuele aandachtspunten. Zo eenvoudig werkt een inkloksysteem met druppel van CleanJack voor jou en jouw werknemers!

Inkloksysteem van de toekomst: via de mobiele app of wandterminal

Gemakkelijk te gebruiken kloksysteem voor je personeel met tijdregistratie, overzichten, een online dashboard, digitaal logboek en rapportages. Dit kan zowel via de mobiele applicatie als via een wandterminal. De keuze is aan jou!

Met zelfvertrouwen reageren op wijzigingen in de planning.

Ben je op zoek naar een kloksysteem met druppel voor het registreren van tijd en aanwezigheid van personeel? Het kloksysteem met druppel en wandterminal van CleanJack zijn dé oplossing! Hiermee blijven bedrijven altijd in contact met hun medewerkers, waar ze zich ook bevinden en wordt de voortgang van de werkzaamheden en tijdregistratie nauwlettend gevolgd en gemonitord.

 

 

 

Wat is een kloksysteem met druppel?

Een kloksysteem met druppel is een belangrijk hulpmiddel voor tijdregistratie. Medewerkers kunnen zich eenvoudig aanmelden door in te klokken met hun unieke ID-sleutelhanger, waardoor werktijden automatisch worden geregistreerd. Dit systeem vereenvoudigd tijdregistratie, biedt real-time aanwezigheidsgegevens en is waardevol voor diverse sectoren.

 

Ontdek de voordelen van ons kloksysteem

Wandterminal
De wandterminal kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd en vormt een handige tool voor verschillende bedrijven zoals in de schoonmaakbranche.

Nauwkeurige tijdregistratie
Het zorgt voor nauwkeurige tijdregistratie, wat zorgt voor een betrouwbare basis voor de
salarisadministratie.

Taken doorgeven én controleren
Met de wandterminal kun je taken doorgeven aan de medewerkers en controleren of ze dit uitgevoerd hebben of niet. De medewerkers kunnen aanvinken welke taken zijn gedaan en welke niet. Dit zorgt voor minder fouten en meer controle.

Hoge transparantie
De wandterminal biedt een hoge mate van transparantie en betrouwbaarheid in de uitvoering van werkzaamheden, wat het vertrouwen van de medewerkers en de klanten vergroot.

Voldoen aan wettelijke vereisten
Het kloksysteem helpt bedrijven om te voldoen aan wettelijke vereisten voor tijdregistratie en rapportages.

 

DCS Schoonmaakorganisatie raad CleanJack aan

Veel bedrijven maken al gebruik van het kloksysteem met druppel. DCS Schoonmaakorganisatie is hier een voorbeeld van. DCS Schoonmaakorganisatie uit Bodegraven heeft al jarenlang een succesvolle samenwerking met CleanJack. Shannen Bulk, vertegenwoordiger van DCS, benadrukt de waarde van deze partnerschap: “Bij DCS hebben we veel kinderdagverblijven als klant. Met CleanJack hebben we volledig inzicht in wat er speelt op al deze locaties. De transparantie van urenregistratie stelt ons in staat om alle medewerkers op elke locatie eenvoudig aan te sturen. Deze transparantie houdt iedereen scherp en geeft ons uitstekende controle over wat er gebeurt.

 

DSC
Nederlandse wetgeving

Betaalbaar inkloksysteem voor grote én kleine ondernemingen

Het CleanJack kloksysteem met druppel is een betaalbare en effectieve oplossing voor zowel kleine als grote ondernemingen. Met kosten vanaf slechts 4 euro per medewerker per maand (exclusief implementatiekosten), kunnen organisaties nauwkeurige tijdregistratie en aanwezigheidsbeheer implementeren zonder een zware financiële last te dragen. Door de mogelijkheid om de kosten per licentie aan te passen aan de omvang van het team, helpt dit betaalbare kloksysteem bedrijven om kosten te beheren terwijl ze profiteren van de voordelen van tijdregistratie.

 

 

Beschikbaar voor?

Dit zijn slechts voorbeelden van sectoren die kunnen profiteren van ons inkloksysteem met druppel. De flexibiliteit en veelzijdigheid van het CleanJack inkloksysteem maakt het waardevol in verschillende bedrijfsomgevingen.

Zorgsector

In ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties is een kloksysteem met druppel een waardevol hulpmiddel voor het beheren van de tijd en aanwezigheid van zorgpersoneel. Zo kunnen zorginstellingen nauwkeurig bijhouden wanneer medewerkers aanwezig zijn.

Horeca

Tijdregistratie biedt restaurants, hotels en cateringbedrijven de mogelijkheid om nauwkeurig de arbeidskosten te beheren en ervoor te zorgen dat ze tijdens drukke periodes de juiste personeelsbezetting hebben om een uitstekende service te bieden aan hun klanten.

 

Schoonmaak

Het CleanJack kloksysteem met druppel is vooral geschikt voor de schoonmaakbranche, waar tijd- en aanwezigheidsregistratie erg belangrijk is. Problemen in de planning worden direct aangepakt doordat je overal en altijd inzicht hebt. 

Onderwijs

Scholen en onderwijsinstellingen kunnen kloksystemen met druppel gebruiken om de aanwezigheid van docenten en administratief personeel te beheren, wat kan helpen bij het handhaven van een verbeterde schoolorganisatie.

Krijg grip op je processen met ons inkloksysteem

Met CleanJack krijg je volledige controle over je bedrijfsprocessen. Ons geavanceerde systeem biedt nauwkeurige tijdregistratie, waardoor je precies kunt bijhouden wanneer en waar je personeel aan het werk is. Dit stelt je in staat om de personeelsplanning te optimaliseren, overuren te verminderen en de productiviteit te verhogen. Ontdek vandaag nog hoe CleanJack je bedrijf kan transformeren en je grip op je processen kan versterken!

Wil je ontdekken hoe CleanJack jouw bedrijf kan helpen met tijdregistratie?

Een van onze collega’s belt je zo snel mogelijk terug!

Veel gestelde vragen

Een wandterminal kost euro 195. Voor een lage gebruiksfee per maand ben je verzekerd van een stabiel, veilig en betrouwbaar systeem en werkt automatisch altijd met de meest recente softwareversie. De gebruiksfee is afhankelijk van het aantal schoonmakers en het aantal locaties. Vraag hier gelijk een offerte op maat aan.

Het beheer van het systeem met sleutelhangers en wandterminals is erg eenvoudig. Schoonmakers hoeven geen Apps te installeren of handterminal te beheren maar krijgen alleen een sleutelhanger. Als er personeelswisselingen zijn dan kan de sleutelhanger eenvoudig worden omgezet naar een andere medewerker. Als er meerdere schoonmakers werkzaam zijn op een locatie dan is de wandterminal meestal voordeliger dan Apps of handterminals. Als je te maken hebt met meerdere kleine werklocaties dan kan het voordeliger zijn om de medewerker een mobiele telefoon (App) of handterminal mee te geven. Een medewerker van CleanJack kan u bij deze keuze goed adviseren.

In iedere wandterminal zit een CleanJack simkaart die de communicatie tussen het online dashboard en de terminal verzorgt. De wandterminal kan ook communiceren via wifi.

Ja, dat kan. Als een schoonmaker inklokt, verschijnt het bericht automatisch in het display.

De wandterminal heeft een 220V stekker. De wandterminal heeft ook een batterij: als de spanning even weg is, kan er gewoon geklokt worden.

Super simpel, de wandterminal plak je met speciaal klittenband tegen de muur. De wandterminal laat geen beschadiging achter op de muur.