MKB Schoon! over CleanJack op Servicemanagement.nl 

Deel dit product op:

CleanJack klant MKB Schoon! is door servicemanagement.nl geïnterviewd over hun succesvolle schoonmaakbedrijf voor MKB. In het artikel wordt het interessante verhaal achter het bedrijf, de historie, toekomstplannen en ijzersterke visie helder beschreven. De resultaten spreken voor zich.

Het bedrijf MKB Schoon!, vier jaar op rij genomineerd voor de Gazelle Award voor snelst groeiende bedrijf van Nederland, staat als een huis en geeft aan dat het gebruik van CleanJack hierin een belangrijke factor is geweest:


“We hebben een goede naam, omdat er nooit gedoe is over de precieze gewerkte en uitbetaalde uren.” … “Uitvoerend personeel checkt bij de werkkast in en uit via hun badge van CleanJack, die de uren vastlegt en signaleert dat hen niets is overkomen in het gebouw. Een fantastisch systeem voor hen en voor ons, dat veel discussie voorkomt.”


Wij bedanken MKB Schoon! voor de positieve woorden. Wij zijn er zeker van dat we onze samenwerking in de komende jaren met veel plezier zullen blijven voortzetten.


Lees direct het volledige artikel op servicemanagement.nl

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem