Software Schoonmaakbranche | de beste software voor schoonmaakbedrijven

Deel dit product op:

Bij CleanJack ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar hoogwaardige software voor schoonmaakbedrijven, geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven in de schoonmaakbranche. Het maakt niet uit wat het aantal klanten is. Onze software is ontwikkeld met oog voor de specifieke behoeften van schoonmaakbedrijven, in tegenstelling tot generieke systemen. Wij bieden een betaalbaar alles-in-één pakket dat schoonmaakwerk, beheer, tijdregistratie en controle verbetert voor schoonmaakbedrijven. Een doeltreffende oplossing voor tijdregistratie in de schoonmaakbranche.

 

Schoonmaaksoftware: Betaalbaar en doeltreffend

Waarom kiezen voor CleanJack? Wij begrijpen de behoeften van de schoonmaakbranche. De focus ligt niet op administratieve processen, maar op het schoonmaken en de klant tevreden maken. Daarom biedt CleanJack een betaalbaar softwarepakket, specifiek ontwikkeld voor schoonmaakbedrijven. Of je nu een klein, middelgroot of groot schoonmaakbedrijf hebt, onze software is betaalbaar en schaalbaar. Beheer de tijdregistratie, administratie en schoonmaak planning, zonder dat het een financiële last vormt.

Software ontwikkeld voor elk aspect van jouw schoonmaakbedrijf

Onze software is specifiek ontwikkeld voor elk aspect van jouw schoonmaakbedrijf. Of je nu een directeur, planner, projectleider of medewerker op de werkvloer bent, CleanJack biedt functionaliteiten die perfect passen bij ieders functie. Met functionaliteiten als slimme online planning, live dashboards, tijdregistratie en een gebruiksvriendelijke mobiele app voor alle medewerkers, biedt CleanJack jou en je team rust, overzicht en verlichting van de administratieve taken. Vraag hier jouw offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De beste functionaliteiten voor de schoonmaakbranche

Met deze functionaliteiten zijn schoonmakers erg tevreden:

 • RFID-chips.
  RFID-chips registreren schoongemaakte ruimtes, waardoor het mogelijk is om bij te houden welke ruimtes zijn gereinigd en waar de schoonmakers precies zijn geweest.

 • Geen gedoe.
  Wil je een goede naam behouden? Door het druppelsysteem en een eenvoudige app, heb je nooit meer discussie over gewerkte en uitbetaalde uren. Dit is een doeltreffende oplossing om discussies te vermijden. Dit is een doeltreffende oplossing om discussies te vermijden.

 • Planning en taakbeheer.
  Plan en verdeel taken eenvoudig en overzichtelijk onder je werknemers. Zo weet iedereen wat er van hen verwacht wordt.

 • Tijdregistratie met druppelsysteem.
  Met het kloksysteem met druppel van CleanJack kunnen werknemers zich eenvoudig aanmelden en worden ze via de wandterminal geïnformeerd over de werkzaamheden.

 • Digitaal logboek. Schoonmaakbedrijven en klanten profiteren van het digitale logboek door directe communicatie en het gebruik van feedback voor verbetering. Waardoor de klanttevredenheid stijgt en de schoonmakers meer erkenning krijgen.
Waar zijn schoonmaakbedrijven tevreden over bij CleanJack?

Deze schoonmaakbedrijven gingen je voor

Al meer dan 150 schoonmaakbedrijven gingen je voor en kozen voor het gemak van CleanJack. Net zoals DCS Schoonmaakorganisatie, zo vertelt Shannen Bulk: “Met CleanJack weten we precies wat er speelt op alle locaties. De uren zijn transparant en we kunnen alle medewerkers op alle locaties met CleanJack makkelijk aansturen. Die transparantie houdt iedereen scherp en geeft ons uitstekende controle over wat er gebeurt.”

 

CleanJack wordt aanbevolen door professionals in de schoonmaaksector. Vraag vandaag nog een gratis demo aan en ontdek zelf de voordelen van onze softwareoplossing.

 

Schoonmaaksoftware en transparantie

Er zijn diverse manieren waarop schoonmaaksoftware de communicatie met klanten niet alleen transparant maakt, maar ook aanzienlijk verbetert. Door gebruik te maken van geavanceerde softwareoplossingen zoals van CleanJack kun je efficiënter communiceren en meer inzicht krijgen in de alle beschikbare gegevens. Hier zijn enkele manieren waarop CleanJack dit mogelijk maakt:

 • Duidelijkheid in aanwezigheid en planning
  Schoonmaken gebeurt vaak buiten reguliere werktijden of op beveiligde locaties. Klanten willen weten wie er wanneer op hun locatie aanwezig is. Met onze digitale tools kun je real-time inzicht geven in de aanwezigheid van je medewerkers en bij eventuele vragen of problemen alles eenvoudig terugvinden.

 • Transparantie in kostenbeheer
  Niemand wil zich zorgen maken over onverwachte kosten. Met CleanJack kun je specifieke budgetten en uren per locatie instellen en bewaken. Zo hebben klanten altijd een duidelijk overzicht van hun maandelijkse schoonmaakkosten, zonder verrassingen.

 • Altijd tijdige uitvoering
  Ziekte of vakantie van een medewerker mag geen vertraging opleveren. Onze digitale tools zorgen ervoor dat opdrachten altijd helder en toegankelijk zijn, waar je ook bent. Digitale werkbonnen bieden complete oplossingen voor consistentie en duidelijkheid.

 • Interactieve feedback en kwaliteitscontrole
  Klantfeedback is essentieel voor continue verbetering. Met CleanJack kunnen klanten eenvoudig uitgevoerde werkzaamheden goedkeuren en feedback geven. Objectbeheerders kunnen gedetailleerde beschrijvingen toevoegen om actuele informatie over de schoonmaaksituatie te verschaffen. Deze inzichten zijn waardevol voor training en verbetering van de schoonmaakprocessen.

 • Veiligheid van gegevens
  Veiligheid van gegevens is een belangrijk onderdeel van onze service. We zorgen ervoor dat alle belangrijke bestanden en informatie veilig en versleuteld wordt opgeslagen, zodat klanten met een gerust hart gebruik kunnen maken van onze digitale.
Bestel het CleanJack startpakket!
Wij nemen contact met je op
Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het formulier hieronder.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem