Nieuw bij CleanJack: documentenbeheer 

Deel dit product op:

CleanJack geeft niet alleen de actuele uren per locatie weer, maar biedt nu ook de mogelijkheid om eenvoudig documenten op te slaan. Door het beheer van alle werkafspraken op één logische plek te centraliseren, biedt CleanJack een veilige en altijd beschikbare omgeving voor de mensen die erbij moeten zijn.

 

Nieuwe functie CleanJack

Met de nieuwe functie is het mogelijk om het dossier per klant en per locatie altijd op orde te hebben. Gebruikers hoeven niet langer te zoeken naar belangrijke informatie, omdat deze nu op één plek te vinden is. Dit is niet alleen handig, maar ook essentieel voor bedrijven die veel verschillende klanten en locaties hebben om te beheren.

 

CleanJack is ontwikkeld om bedrijven in de schoonmaakbranche te helpen bij het optimaliseren van hun werkprocessen. CleanJack heeft als doel om de administratie en communicatie te vereenvoudigen en te verbeteren. De nieuwe documentopslagfunctie is een belangrijke stap in deze richting.

Het is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook veilig. De informatie wordt opgeslagen op een veilige server en is alleen toegankelijk voor geautoriseerde personen. Dit betekent dat bedrijven zich geen zorgen hoeven te maken over vertrouwelijkheid en privacy. Zo vergroot je door tijdregistratie niet alleen het vertrouwen van de klanten en medewerkers, maar je vergroot ook de klanttevredenheid en het klantbehouw. 

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem