Nieuwe collega: Kyrylo

Deel dit product op:

CleanJack verwelkomt Kyrylo als nieuwe software engineer!

We zijn verheugd om Kyrylo te introduceren als onze nieuwste software engineer! Kyrylo heeft een passie voor coderen en heeft een indrukwekkende achtergrond. Benieuwd naar wat hij allemaal heeft gedaan? 

 

Vaardigheden en interesses

Kyrylo heeft zijn diploma behaald aan de Kharkiv Polytechnic, waar hij een sterke basis heeft gelegd in de software engineering. Na zijn afstuderen heeft hij de afgelopen jaren waardevolle ervaring opgedaan bij Nix Solutions in Kharkiv. Daar heeft hij gewerkt aan diverse projecten, waarbij hij zijn vaardigheden in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen heeft aangescherpt.


En dat is nog niet alles! Naast zijn technische expertise, brengt Kyrylo ook een unieke set vaardigheden en interesses mee naar CleanJack. Hij is een avontuurlijk persoon die graag nieuwe uitdagingen aangaat, zowel binnen als buiten het werk. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de rotsklimwand of in de keuken, waar hij graag experimenteert met nieuwe recepten.

Kyrylo’s veelzijdigheid, enthousiasme en gedrevenheid maken hem een waardevolle toevoeging aan ons team. We zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van onze innovatieve softwareoplossingen voor tijdregistratie en toegangscontrole.

Welkom bij CleanJack, Kyrylo! We kijken ernaar uit om met je samen te werken.

Meer informatie

Voor meer informatie over CleanJack en onze softwareoplossingen, neem contact op via: https://cleanjack.net/contact/

Je kunt ons ook bellen: +31 (0)85 888 18 88.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem