Nooit discussie over uren

Deel dit bericht op:

CleanJack biedt een oplossing voor het bijhouden van de gewerkte uren en taken van schoonmakers en andere medewerkers op werklocaties. Met CleanJack heb je altijd inzicht in wie waar aanwezig is. Zo heb je nooit meer een discussie over de gewerkte uren. 

Discussies over uren zijn verleden tijd

Als rayonleider of facilitair manager herken je vast wel de gesprekjes over gewerkte uren waarin de werknemer beweert eerder klaar te zijn geweest of een klant niet te hebben gezien. Dit soort discussies zijn vaak lastig zonder volledig inzicht te hebben in de gewerkte uren. Als de werk- en pauzetijden niet digitaal worden geregistreerd, loop je als manager vaak achter de feiten aan. Maar hier is een oplossing voor: CleanJack.

Altijd en overal inzicht

Met dit digitale werktijdregistratiesysteem heb je altijd real-time inzicht in wie waar aanwezig is en wat er is gedaan. De urenstaten staan realtime in je CleanJack dashboard en je kunt ook zien welke taken er zijn uitgevoerd en rapportages maken. Dit maakt het werk professioneler en efficiënter, en je kunt klanten duidelijkheid geven als zij aangeven geen schoonmakers te hebben gezien. 

Met CleanJack hoef je nooit meer discussies te hebben over gewerkte uren. Je werkt efficiënt en professioneel, en klanten zijn tevreden. Wil je meer weten over de voordelen van digitale werktijdregistratie? Ga dan naar www.cleanjack.net.

Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven?

Een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

nooit-discussie-over-uren