OnderwijsInkoopgroep en CleanJack werken samen

Deel dit product op:

Ieder schoolbestuur of overkoepelende stichting streeft naar een schone school. Een omgeving waar leerlingen en leerkrachten plezierig en veilig kunnen werken. 

Prettig samenwerken met het schoonmaakbedrijf

Schoonmaak is mensenwerk. Niemand zit te wachten op misverstanden tussen de school en het schoonmaakbedrijf. Hoe organiseer je een praktische afstemming? 

Hoe krijg je als school grip op schoonmaak? 

Hoe zorg je voor een optimale kwaliteit en hoe worden de werkafspraken geborgd? Hoe kun je bijsturen? Hoe voorkom je dat je teveel betaalt, en zeker niet onbelangrijk: Hoe borg je dat er gewerkt wordt volgende de geldende wet- en regelgeving? 

 

Transparantie en compliancy

Het is belangrijk dat werktijden geregistreerd worden. Niet alleen omdat de gewerkte uren een belangrijke kosten- en kwaliteit bepalende factor zijn, maar ook omdat je als opdrachtgever medeverantwoordelijk bent dat het schoonmaakbedrijf volgens de wet- en regelgeving werkt.

 

Unieke aanbieding voor scholen via Onderwijs Inkoop Groep

De Onderwijs Inkoop Groep en CleanJack hebben de handen ineen geslagen. Met CleanJack krijgen scholen veel meer grip op de schoonmaak. De Onderwijs Inkoop Groep en CleanJack hebben een unieke aanbieding. Voor meer informatie. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in. 

Bestel het CleanJack startpakket!
Wij nemen contact met je op
Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het formulier hieronder.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem