Schoonmaak Vakdagen

Deel dit bericht op:

De Schoonmaak Vakdagen, het meest prominente evenement in de schoonmaakindustrie. Hier staan innovatie, inspiratie en netwerken centraal. Op 14 en 15 november 2023 ontmoet het Nederlandse schoonmaakgilde elkaar op hét evenement voor professionals binnen de schoonmaakbranche. 

Wat kun je verwachten van de Schoonmaak Vakdagen?

De Schoonmaak Vakdagen is hét jaarlijkse evenement voor iedereen die betrokken is bij de schoonmaak- en facilitybranche. Op 14 en 15 november zal Expo Houten weer het epicentrum zijn van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de schoonmaakwereld. Deze vijfde editie belooft een onvergetelijke ervaring te worden, met een indrukwekkende line-up van exposanten, inspirerende sprekers en boeiende kennissessies.

Ontdek Schoonmaak Vakdagen met CleanJack

Innovatie op zijn best:

Op deze beurs worden de nieuwste technologieën en innovaties in de schoonmaakindustrie tentoongesteld. Ontdek hoe CleanJack innovatieve oplossingen biedt om jouw schoonmaakprocessen te optimaliseren en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Meet & Greet met CleanJack

Bezoek onze stand en maak persoonlijk kennis met het team van CleanJack. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te laten zien hoe ons geavanceerde tijdsregistratiesysteem jouw schoonmaakbedrijf kan transformeren.

Praktijkgerichte demos:

Op onze stand kun je live demonstraties bijwonen van de CleanJack-software. Ontdek hoe eenvoudig het is om de gewerkte uren en taken van je schoonmaakpersoneel bij te houden, waardoor je de efficiëntie kunt verhogen en kosten kunt besparen.

Kom langs en ervaar zelf de kracht van CleanJack op de Schoonmaak Vakdagen 2023!

Registreer nu: https://www.databadge.net/svd2023/reg/?card=10001382

Bestel het CleanJack startpakket!
Schoonmaak Vakdagen