Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys kiest voor gemak en efficiëntie met CleanJack 

Deel dit product op:

Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys heeft gekozen voor de gebruiksvriendelijke oplossing van CleanJack. Met behulp van het in- en uitkloksysteem via de CleanJack-app en bijbehorende stickers met RFID-tags heeft Nieuwenhuys hun werkzaamheden nog efficiënter kunnen maken en meer inzicht gekregen in de tijdregistratie bij klanten.

 

Belang van tijdregistratie voor Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys

Als ervaren schoonmaakbedrijf begrijpt Nieuwenhuys als geen ander hoe belangrijk het is om hun werkzaamheden goed te documenteren. Tijdregistratie vormt een essentieel onderdeel van hun werkproces, en daarom zochten ze naar een digitaal systeem dat hierbij aansloot. CleanJack bood de perfecte oplossing. Dankzij de CleanJack-app en de RFID-tags kunnen medewerkers van Nieuwenhuys snel en eenvoudig in- en uitklokken bij klanten, wat resulteert in een nog beter inzicht in de tijdregistratie en het efficiënter plannen van werkzaamheden.

 

Enthousiasme over de samenwerking met CleanJack

Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys is enthousiast over de samenwerking met CleanJack. “Wij geloven dat het gebruik van CleanJack ons kan helpen om onze werkprocessen verder te optimaliseren”, zegt directeur Sander Nieuwenhuys. “Het systeem is gebruiksvriendelijk en de RFID-tags zijn eenvoudig in gebruik en te bevestigen op diverse locaties. Dit stelt ons in staat om sneller te werken en biedt ons meer inzicht in de tijdregistratie. We zijn blij dat we met CleanJack een partner hebben gevonden die ons kan helpen onze werkprocessen te verbeteren.”

 

CleanJack: Innovatieve en gebruiksvriendelijke tijdregistratiesystemen

CleanJack staat bekend als specialist in tijdregistratiesystemen voor de schoonmaakbranche. Het bedrijf biedt innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen om tijdregistratie gemakkelijker te maken, met aandacht voor privacy en veiligheid. Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys is de nieuwste klant van CleanJack en beide bedrijven zijn trots op deze samenwerking.

 

Efficiëntie en gemak voor schoonmaakbedrijf en klant

Met CleanJack wordt het schoonmaken en schoonhouden van gebouwen nog efficiënter en gemakkelijker. Het is een win-win situatie voor zowel het schoonmaakbedrijf als de klant. Dankzij CleanJack kan Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys hun werkprocessen optimaliseren, terwijl klanten profiteren van een efficiënte en nauwkeurige tijdregistratie.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem