Schoonzorg zelfstandig verder binnen Cordaan 

Deel dit product op:

Sinds 1 januari 2022 is het officieel: Schoonzorg gaat zelfstandig verder als een aparte BV binnen Cordaan. De afgelopen maanden is er hard gewerkt, zowel voor- als achter de schermen, om het gespecialiseerde schoonmaakbedrijf uit Amsterdam te verzelfstandigen.

Schoonzorg: Meer dan 250 Medewerkers en 150 zorglocaties

Schoonzorg telt meer dan 250 medewerkers en verzorgt het schoonmaakonderhoud op meer dan 150 zorglocaties in en rond Amsterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten in de zorgsector.

 

Nieuw rooster- en planning programma van CleanJack

CleanJack heeft speciaal voor Schoonzorg een nieuw rooster- en planningprogramma ontwikkeld. Hiermee kunnen de rayonleiders en de administratie efficiënt werken. Het programma biedt een overzicht van de gebudgetteerde uren per locatie en de geroosterde uren per medewerker, waardoor Schoonzorg altijd goed inzicht heeft in de planning.

 

Naadloze koppeling met Loket voor correcte verloning

Dankzij een dynamische koppeling tussen CleanJack en het loonpakket van Loketworden de juiste uren automatisch verloond, in overeenstemming met de schoonmaakCAO. Deze geautomatiseerde koppeling zorgt voor een efficiënt en nauwkeurig verloningsproces.

 

Trots op de samenwerking met schoonzorg

CleanJack is trots om Schoonzorg te mogen ondersteunen bij dit unieke project. Ze wensen het complete Schoonzorg-team en alle betrokken partijen veel succes in deze nieuwe fase. De samenwerking met Cordaan, Phidra en GRIP Facility heeft bijgedragen aan het succesvol realiseren van de verzelfstandiging van Schoonzorg. Op de foto zijn Niels van den Berg, directeur CleanJack, en Sandra Zonneveld, Operationeel Manager Schoonzorg, te zien.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem