Urenregistratie software voor personeel

Deel dit bericht op:

Eenvoudige urenregistratie voor je werknemers

Ben je op zoek naar een efficiënte oplossing voor het bijhouden van de uren van je personeel? Moderne en eenvoudige urenregistratie software biedt de perfecte oplossing. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming runt, onze software is flexibel en aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Onze software maakt het beheer van urenregistratie van je personeel een fluitje van een cent.

Urenregistratie
Tijd en aanwezigheidsregistratie

Urenregistratie software van personeel via de app of wandterminal

Of je nu de voorkeur geeft aan het gemak van een mobiele App of liever gebruikmaakt van een traditioneel klokkastje, bij CleanJack kan het allemaal. De CleanJack software is flexibel en aanpasbaar aan de behoeften van jouw bedrijf. Met de App kunnen werknemers eenvoudig in- en uitklokken met hun eigen telefoon. Het inkloksysteem met druppel en wandterminal wordt vaak toegepast bij grote locaties waar meerdere mensen werkzaam zijn, denk aan fabrieken, luchthavens, ziekenhuizen, voedselverwerkende industrie etc. 

Binnen 1 dag aan de slag

Je zit niet te wachten op complexe en overgecompliceerde software waarmee het weken of zelfs maanden duurt voordat iedereen gewend is aan het systeem. Onze software daarentegen is modern en geavanceerd, maar tegelijkertijd gemakkelijk te gebruiken voor alle werknemers binnen de organisatie door een eenvoudige interface. Het kost slechts één dag om de software te implementeren en uit te leggen. Hierna kunnen de medewerkers eenvoudig aan de slag en je profiteert direct van de voordelen van tijdregistratie van je personeel.

Nooit meer discussie over uren met urenregistratie software

Eén van de grootste voordelen van onze urenregistratie software is de transparantie die het biedt. Door alle gewerkte uren nauwkeurig bij te houden en te registreren, behoren discussies over uren tot het verleden. Werknemers kunnen zelf hun uren controleren en bijhouden, terwijl werkgevers altijd een duidelijk overzicht hebben van de gewerkte uren van hun personeel. Dit draagt bij aan een soepelere samenwerking en vermindert het risico op conflicten.

Wat is urenregistratie software?

Urenregistratie software is een digitaal hulpmiddel dat organisaties helpt bij het vastleggen, beheren en analyseren van de arbeidsuren van hun personeel. Het stelt bedrijven in staat om nauwkeurig bij te houden wanneer werknemers beginnen en eindigen met werken, evenals eventuele pauzes die ze nemen tijdens hun dienst. Door gebruik te maken van urenregistratie software kunnen organisaties hun processen stroomlijnen, de nauwkeurigheid verbeteren, voldoen aan wettelijke vereisten en kosten besparen door efficiënter beheer van arbeidsuren.

 

De voordelen van urenregistratie

CleanJack

Overal en altijd inzicht: Met CleanJack heb je altijd en overal inzicht in de werktijden en aanwezigheid van je personeel. Of je nu op kantoor bent of onderweg, je hebt real-time toegang tot alle gegevens via het online dashboard of de mobiele app.

Nooit discussie over uren: Dankzij het nauwkeurige registratiesysteem van CleanJack behoren discussies over gewerkte uren tot het verleden. Medewerkers kunnen eenvoudig in- en uitklokken, waardoor er geen ruimte is voor misverstanden of fouten.

Optimale kostenbeheersing: CleanJack helpt bij het optimaliseren van kosten door een nauwkeurige registratie van werktijden en het voorkomen van overuren. Dit stelt bedrijven in staat om hun personeelskosten effectief te beheren en te optimaliseren.

Werk volgens de regels: Met CleanJack kunnen bedrijven voldoen aan regelgeving en arbeidswetten door ervoor te zorgen dat werknemers hun uren correct registreren en dat alle werkzaamheden volgens de voorgeschreven regels worden uitgevoerd.

Koppel met ieder systeem: CleanJack kan eenvoudig worden gekoppeld met andere systemen en software die je bedrijf gebruikt. Of het nu gaat om salarisadministratie, planningstools of andere bedrijfssystemen, CleanJack integreert naadloos voor een efficiënte gegevensuitwisseling.

Nederlandse wetgeving

Kosten urenregistratie software

Of je nu een kleine onderneming bent of een grote multinational, onze urenregistratie software biedt een betaalbare oplossing die afgestemd is op elke bedrijfsgrootte. Met kosten vanaf slechts 4 euro per medewerker per maand (exclusief implementatiekosten), kun je direct beginnen met het nauwkeurig registreren van de uren van je werknemers, zonder een zware financiële last te dragen. Bovendien is onze software schaalbaar, waardoor de kosten per licentie flexibel zijn en in verhouding staan tot de omvang van je team. Hierdoor is het betaalbaar voor elk type onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe onze software jouw bedrijf kan ondersteunen.

Beschikbaar in de volgende sectoren

Dit zijn slechts voorbeelden van sectoren die kunnen profiteren van urenregistratie software voor personeel. De flexibiliteit en veelzijdigheid van de software maakt het waardevol in verschillende sectoren.

Zorg

In de zorg is urenregistratie een waardevol hulpmiddel voor het beheren van de uren van het zorgpersoneel.

Door middel van nauwkeurige urenregistratie kunnen zorginstellingen precies bijhouden wanneer medewerkers aanwezig zijn. 

Horeca

Tijdregistratie biedt restaurants, hotels en cateringbedrijven de mogelijkheid om nauwkeurig de arbeidskosten te beheren en ervoor te zorgen dat ze tijdens drukke periodes de juiste personeelsbezetting hebben om een uitstekende service te bieden aan hun klanten.

 

Schoonmaak

Urenregistratie software in combinatie met een inkloksysteem met druppel is bij uitstek geschikt voor de schoonmaakbranche, waar tijd- en aanwezigheidsregistratie erg belangrijk is. Problemen in de planning worden direct aangepakt doordat je overal en altijd inzicht hebt. 

Onderwijs

Tijdregistratie speelt een cruciale rol in het onderwijs, waar het nauwkeurig bijhouden van werktijden van personeel essentieel is voor een efficiënte planning en een effectief beheer van middelen. 

Overig

Naast de genoemde sectoren is onze urenregistratie software ook geschikt voor diverse andere branches. Onze urenregistratie software biedt oplossingen voor verschillende organisaties. Staat jouw sector er niet tussen? Neem contact met ons op voor meer informatie over de overige sectoren.

Klaar om te starten met urenregistratie?

Met CleanJack krijg je volledige controle over je bedrijfsprocessen. Ons geavanceerde systeem biedt nauwkeurige tijdregistratie, waardoor je precies kunt bijhouden wanneer en waar je personeel aan het werk is. Dit stelt je in staat om de personeelsplanning te optimaliseren, overuren te verminderen en de productiviteit te verhogen. Ontdek vandaag nog hoe CleanJack je bedrijf kan transformeren en je grip op je processen kan versterken!

Vraag een gratis proefperiode of online demo aan!

Een van onze collega’s belt je zo snel mogelijk terug!

Veel gestelde vragen

Binnen de Europese Unie is ieder bedrijf verplicht om een systeem beschikbaar te stellen waarmee werknemers hun werktijden kunnen registreren. Dit is onder andere om te voldoen aan de regels voor arbeidstijden en rusttijden. Bedrijven moeten de geregistreerde werk- en rusttijden 5 jaar bewaren. Medewerkers moeten ook hun eigen tijden kunnen nakijken. Het digitaliseren van de registraties is de meest praktische, betrouwbare en goedkoopste manier om aan deze eisen te voldoen.

Bij grotere locaties met veel fysieke locaties worden meestal druppels gebruikt. Medewerkers melden zich dan aan door de druppel tegen een klokkastje/wandterminal op de werklocatie te houden. Dit levert betrouwbare registraties op en het gebruiksgemak is groot. Het beheer van het systeem met druppels en wandterminals is erg eenvoudig.

Als je te maken hebt met meerdere kleine werklocaties dan biedt een App op de telefoon uitkomst. Op iedere werklocatie wordt dan een start- en een stop NFC sticker geplakt. Medewerkers registreren hun start- en eindtijd door de telefoon kort tegen de sticker te houden.

Een medewerker van CleanJack kan u bij de keuze voor een App of druppel goed adviseren.

Urenregistratie software is geschikt voor een breed scala aan sectoren, waaronder horeca, bouw, zorg, onderwijs, schoonmaak, en meer. De flexibiliteit en aanpasbaarheid van de software maken het geschikt voor verschillende bedrijfstakken

Het bijhouden van urenregistratie is essentieel voor het nauwkeurig vastleggen van de gewerkte uren van werknemers. Dit draagt bij aan het beheersen van de loonkosten, het voldoen aan wettelijke vereisten en het verbeteren van de operationele efficiëntie.

Ja, onze urenregistratie software kan naadloos worden geïntegreerd met verschillende andere systemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze urenregistratie software van CleanJack biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface waarmee werknemers gemakkelijk hun uren kunnen registreren via de app op hun telefoon of via een inkloksysteem. De software zorgt voor nauwkeurige tijdregistratie en biedt hoge transparantie voor zowel werknemers als werkgevers.

Nee, onze urenregistratie software is schaalbaar en kan worden aangepast aan de omvang van je team. Of je nu een klein bedrijf of een grote multinational bent, je kunt zoveel gebruikers toevoegen als nodig is zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit of prestaties van de software. Wist je dat je bij meer werknemers een korting krijgt? Bekijk de prijzen voor meer informatie.

Ja, onze urenregistratie software is betaalbaar en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met kosten vanaf slechts 4 euro per medewerker per maand, exclusief implementatiekosten, is het een voordelige oplossing voor elk type onderneming. Bovendien zijn de kosten schaalbaar en in verhouding tot de grootte van je bedrijf, waardoor het betaalbaar blijft, ongeacht de omvang van je organisatie. Vraag een offerte op maat aan en ontvang direct een prijsopgave.