Tijdregistratie Software voor Schoonmaakbedrijven

Deel dit bericht op:

Tijdregistratie software voor de schoonmaak: Betaalbaar & Doeltreffend

Waarom kiezen voor CleanJack? Wij begrijpen de behoeften van de schoonmaakbranche en bieden een betaalbaar en doeltreffend softwarepakket, specifiek ontwikkeld voor schoonmaakbedrijven. Of je nu een klein, middelgroot of groot schoonmaakbedrijf hebt, onze software is betaalbaar en schaalbaar. Beheer de tijdregistratie, administratie en planning, zonder dat het een financiële last vormt.

De beste functionaliteiten in één systeem voor de shoonmaakbranche

RFID-chips

RFID-chips registreren schoongemaakte ruimtes, waardoor het mogelijk is om bij te houden welke ruimtes zijn gereinigd en waar de schoonmakers precies zijn geweest.

Kloksysteem met druppel

Plan en verdeel taken eenvoudig en overzichtelijk onder je werknemers. Zo weet iedereen wat er van hen verwacht wordt.

Planning en taakbeheer

RFID-chips registreren schoongemaakte ruimtes, waardoor het mogelijk is om bij te houden welke ruimtes zijn gereinigd en waar de schoonmakers precies zijn geweest.

Digitaal logboek

Schoonmaakbedrijven en klanten profiteren van het digitale logboek door directe communicatie en het gebruik van feedback voor verbetering. Waardoor de klanttevredenheid stijgt en de schoonmakers meer erkenning krijgen.

Al meer dan 150 schoonmaakbedrijven gingen je voor

Al meer dan 150 schoonmaakbedrijven gingen je voor en kozen voor het gemak van CleanJack. CleanJack wordt aanbevolen door professionals in de schoonmaaksector. Net zoals DCS Schoonmaakorganisatie, zo vertelt Shannen Bulk:

" Met CleanJack weten we precies wat er speelt op alle locaties. De uren zijn transparant en we kunnen alle medewerkers op alle locaties met CleanJack makkelijk aansturen. Die transparantie houdt iedereen scherp en geeft ons uitstekende controle over wat er gebeurt "
DSC
Schannen Bulk
DCS Schoonmaakorganisatie

CleanJack: #1 in tijdregistratie software voor schoonmaakbedrijven

Bij CleanJack ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar hoogwaardige software voor schoonmaakbedrijven, geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven in de schoonmaakbranche. Onze software is ontwikkeld met oog voor de specifieke behoeften van schoonmaakbedrijven, in tegenstelling tot generieke systemen. Wij bieden een betaalbaar alles-in-één pakket dat schoonmaakwerk, beheer, tijdregistratie en controle verbetert voor schoonmaakbedrijven.

Veilig en georganiseerd

Over CleanJack

CleanJack is in 2005 opgericht en onderdeel van Flying Bytes Mobile BV. Sinds 2015 richt Flying Bytes zich uitsluitend op de schoonmaakbranche. In 2016-2017-2018 is het CleanJack platform volledig opnieuw gebouwd. Het systeem wordt dagelijks gebruikt door schoonmaakbedrijven in 8 landen en 4 continenten. CleanJack verzorgt centraal de hosting, service en het beheer van systemen. Hiermee kan de hoogste betrouwbaarheid van dienstverlening worden gegarandeerd. Alle systemen zijn redundand uitgevoerd en worden 24 x 7 actief gemonitord. Functionaliteit wordt consequent generiek ontwikkeld. Dit maakt het platform uitstekend schaalbaar en technisch onderhoud overzichtelijk en efficiënt.

Veel gestelde vragen

Iedereen heeft een mobiele telefoon, niemand gaat van huis zonder. De keus voor een App ligt dan voor de hand. Er zijn ook aandachtspunten bij het gebruik van een App. Wilt u uw medewerkers hun werktijden laten registreren met hun eigen prive telefoon of met een mobiele telefoon van de zaak? Een prive telefoon betekent dat de werkgever aan het begin geen investeringen heeft in toestellen. Bedrijven die het operationeel beheer gemakkelijker willen maken en voor wie de betrouwbaarheid van de gegevens belangrijk is (bijvoorbeeld als de kloktijden gebruikt worden voor de registratie van meer of minder werk en hieraan gekoppelde loon aanvullingen of kortingen) dan is het raadzaam om een mobiele telefoon van de zaak of een CleanJack handterminal beschikbaar te stellen.

Het downloaden van de CleanJack App is gratis.

Voor een lage gebruiksfee per maand bent u verzekerd van een stabiel, veilig en betrouwbaar systeem en werkt u automatisch altijd met de meest recente softwareversie. De gebruiksfee is afhankelijk van het aantal schoonmakers en het aantal locaties. Vraag hier gelijk een offerte op maat aan.

De App werkt op mobiele telefoons die Android of IOS (Apple) ondersteunen. Met NFC kan de informatie van de stickers worden gelezen. 

Heb je een Android telefoon dan kun je de App eenvoudig downloaden via Google Play. Heb je een Apple telefoon dan kun je de App eenvoudig downloaden via de Apple Playstore.

Jazeker, je plakt in zo’n geval een controlesticker bij ieder controlepunt. Denk bijvoorbeeld aan het meten van de schoonmaakfrequentie van toiletruimtes of de bovenste verdieping bij de reiniging van trappenhuizen, of een hotelkamer, een ziekenhuiskamer, individuele appartementen binnen een appartementencomplex en ga zo maar door.