Veilig en georganiseerd: De voordelen van tijdsregistratie en toegangscontrole voor schoonmaakpersoneel 

Deel dit product op:

Schoonmaakpersoneel is een onmisbare groep werknemers in elk bedrijf. Ze zorgen voor een schone en hygiënische werkomgeving voor alle andere medewerkers. Omdat ze vaak buiten de reguliere werkuren werken, zijn er extra maatregelen nodig om hun veiligheid te waarborgen. Een manier om dit te doen is door middel van tijdsregistratie en toegangscontrole.

 

Waar kan tijdregistratie bij helpen?

Tijdsregistratie kan helpen om de veiligheid van schoonmaakpersoneel te verbeterendoor het nauwkeurig bijhouden van de werktijden. Door middel van een elektronisch systeem zoals die van CleanJack kunnen schoonmakers hun start- en eindtijden registreren. Dit zorgt ervoor dat hun werkgever precies weet wanneer ze aanwezig zijn en wanneer ze weer vertrekken. Als een schoonmaker bijvoorbeeld niet op tijd terugkeert naar het kantoor na het schoonmaken van een bepaalde ruimte, kan er snel actie worden ondernomen om te achterhalen wat er aan de hand is en hulp te bieden als dat nodig is. CleanJack geeft dus niet alleen voordelen aan het bedrijf, de managers en de eigenaren zelf, maar ook aan de schoonmakers. 

Tijdregistratie kan helpen bij het plannen van werkzaamheden

Naast het verbeteren van de veiligheid van schoonmaakpersoneel kan tijdsregistratie ook andere voordelen bieden. Het kan bijvoorbeeld helpen bij het plannen van de werkzaamheden van de schoonmakers en het verminderen van administratieve taken voor de werkgever. Het kan ook de nauwkeurigheid van de loonadministratie verbeteren, aangezien de urenregistratie automatisch wordt bijgehouden.

 

Kortom, tijdsregistratie kan bijdragen aan een veiligere werkomgeving voor schoonmaakpersoneel door het bijhouden van de werktijden. Daarnaast biedt het ook andere voordelen voor werkgevers en schoonmakers. Het implementeren van deze systemen kan dus een waardevolle investering zijn voor bedrijven die de veiligheid van hun schoonmaakpersoneel willen verbeteren.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem