Vereenvoudig schoonmaakbeheer met de CleanJack sleutelhanger en druppelsysteem

Deel dit product op:

Als het gaat om het effectief beheren van schoonmaakactiviteiten, is nauwkeurige tijdsregistratie en monitoring van het grootste belang. Daarom introduceerde CleanJack het geavanceerde ID-sleutelhanger en druppelsysteem, een innovatieve oplossing die schoonmaakbeheer naar een hoger niveau tilt.

Het belang van nauwkeurige tijdregistratie

In de wereld van professionele schoonmaak is het cruciaal om te weten wanneer en waar schoonmaakpersoneel aan het werk is. Traditionele methoden van urenregistratie kunnen echter leiden tot inaccuraatheid, inefficiëntie en onnodige administratieve rompslomp. Hier komt het CleanJack ID sleutelhanger en druppelsysteem om de hoek kijken.

Hoe werkt het druppelsysteem

Het ID sleutelhanger en druppelsysteem van CleanJack is een slimme oplossing die gebruikmaakt van geavanceerde technologieën om tijdsregistratie moeiteloos en foutloos te maken. Elke schoonmaakprofessional ontvangt een unieke ID-sleutelhanger of druppel, die ze eenvoudig kunnen scannen bij specifieke punten in het gebouw. Deze punten kunnen strategisch worden geplaatst op locaties die vaak worden schoongemaakt.

De voordelen van een druppelsysteem op een rij

  1. Nauwkeurige tijdsregistratie: Met het ID sleutelhanger en druppelsysteem wordt elke in- en uitgang geregistreerd, waardoor je een exact beeld krijgt van de gewerkte uren.
  2. Efficiënt beheer: Het systeem biedt real-time inzicht in de aanwezigheid en werkzaamheden van je schoonmaakteam, waardoor je taken effectiever kunt plannen en toewijzen.
  3. Verhoogde hygiënestandaarden: Door te weten waar en wanneer er is schoongemaakt, kun je de hygiëne op cruciale gebieden handhaven en verbeteren.
  4. Minimaliseer administratieve last: Verminder de behoefte aan handmatige urenregistratie en vereenvoudig je administratieve processen.

Naadloze koppeling met andere systemen

Het CleanJack ID sleutelhanger en druppelsysteem kan naadloos worden gekoppeld aan andere systemen zoals loon- en administratiesystemen. Dit betekent dat je alle gegevens kunt centraliseren en eenvoudig kunt analyseren om weloverwogen beslissingen te nemen voor je schoonmaakactiviteiten. 

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem