Vermijd jij je toilet op je werk?

Deel dit product op:

Je bent niet alleen. Recent onderzoek toont aan dat een vijfde van alle werknemers het toilet op de werkplek mijdt vanwege slechte hygiëne. Het is een zorgwekkende realiteit waar velen van ons mee te maken hebben. Maar waar komt dit probleem vandaan en, belangrijker nog, wat kunnen we eraan doen?

De bron van het probleem

De redenen achter deze vermijding zijn divers maar komen vaak neer op één ding: slechte hygiëne. Het gebrek aan basisbenodigdheden zoals toiletpapier en handdoeken draagt bij aan deze ongemakkelijke situatie. Het gaat niet alleen om de toiletten; ook keukens worden vermeden vanwege vieze vaat en onhygiënische omstandigheden. Een recente enquête onder 2.000 werknemers benadrukte dat 45 procent gelooft dat hun werkplek een “broedplaats voor bacteriën” is. Dit is zorgwekkend en wijst op een dieperliggend probleem dat aangepakt moet worden.

De impact van COVID-19

Het Covid-tijdperk bracht een nieuwe focus op hygiëne en veiligheid met zich mee. Echter, ondanks deze toegenomen bewustwording, tonen de onderzoeken een zorgwekkende afname in de netheid van kantoren. Dit terwijl hygiëne nog steeds super belangrijk is. Werknemers voelen zich gefrustreerd over de omstandigheden waarin ze moeten werken.

Verandering is mogelijk

Gelukkig zijn er oplossingen die kunnen helpen bij het verbeteren van de hygiëne op de werkplek. Een van deze oplossingen is CleanJack. CleanJack biedt innovatieve technologische oplossingen voor tijdregistratie en schoonmaakcontrole. Door het gebruik van geavanceerde systemen kunnen bedrijven de schoonmaakactiviteiten efficiënter beheren en controleren. Met real-time inzicht in schoonmaakprocessen kunnen eventuele problemen snel worden geïdentificeerd en aangepakt, waardoor de algehele hygiënestandaarden worden verbeterd. Door samen te werken met CleanJack kunnen bedrijven een stap vooruit zetten naar een schonere en gezondere werkomgeving voor alle werknemers.

Samen vooruit kijken

Hoewel bepaalde gewoonten na COVID-19 zijn blijven bestaan, is er nog steeds ruimte voor verbetering. Door samen te werken en de hygiënenormen op de werkplek te verhogen, kunnen we een omgeving creëren waarin iedereen zich comfortabel en veilig voelt. Laten we streven naar een werkomgeving waar hygiëne een prioriteit is en waar werknemers met vertrouwen naar het toilet kunnen gaan, wetende dat hun gezondheid en welzijn worden gewaarborgd.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem