VVE schoonmaak

Deel dit product op:

Een Vereniging van Eigenaren (VVE) heeft vaak te maken met complexe onderhoudswerkzaamheden aan vastgoed, zoals gevelreinigingen en voegwerkherstel. Het is belangrijk dat deze werkzaamheden door experts worden uitgevoerd, om te voorkomen dat er achterstallig onderhoud ontstaat en het pand er onverzorgd uit gaat zien. Het schoonmaken van VVE vastgoed is geen gemakkelijke klus en vereist daarom gespecialiseerde schoonmakers die verschillende taken uitvoeren zoals glasbewassing, vloeronderhoud, schoonmaakonderhoud en dieptereiniging.

Inzicht en tijdregistratie

De schoonmaakwerkzaamheden vinden vaak plaats op verschillende verdiepingen en in verschillende ruimtes en locaties. Om de werkzaamheden overzichtelijk te houden en aan de klanten te laten zien waar de schoonmakers geweest zijn, is inzicht en tijdregistratie van groot belang. Met CleanJack kunnen de uren en taken gemakkelijk en transparant per project worden bijgehouden. Dit maakt niet alleen de uren transparant, maar zorgt er ook voor dat het grootste deel van de kosten beheersbaar is.

Voordelen voor schoonmakers

Naast de voordelen voor directies en managers biedt CleanJack ook voordelen voor de schoonmakers. Zij krijgen namelijk taken en feedback van de opdrachtgevers bij aanvang van de werkzaamheden te zien op het CleanJack display of in de app op hun telefoon. Hierdoor weten zij precies wat er gedaan moet worden en waar extra op gelet moet worden. Ook is het belangrijk voor de schoonmakers dat hun urenstaten altijd netjes worden bijgehouden. Dit gebeurt bij CleanJack digitaal en automatisch, waardoor fouten voorkomen worden en de urenstaten altijd up-to-date zijn.

Al met al is het schoonmaken van VVE vastgoed geen gemakkelijke klus en vereist het de nodige expertise en transparantie. Met CleanJack wordt deze expertise en transparantie gewaarborgd, waardoor zowel de directie en managers als de schoonmakers profiteren van een gestroomlijnd proces. Zo kan het vastgoed er altijd verzorgd en schoon uitzien en kunnen bewoners optimaal genieten van hun leefomgeving.

Waarom moet je als eigenaar of manager van een VVE CleanJack gebruiken? Lees het in onze blog: https://cleanjack.net/waarom-je-als-eigenaar-of-manager-van-een-vve-cleanjack-moet-gebruiken

Bestel het CleanJack startpakket!
Wij nemen contact met je op
Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het formulier hieronder.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem