Waarom je als eigenaar of manager van een VVE CleanJack moet gebruiken

Deel dit product op:

Voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) kan het beheren van een gebouw een hele uitdaging zijn. Een van de belangrijkste aspecten van het beheer is het bijhouden van de tijdregistratie van de schoonmaakploeg. Als eigenaar of manager van een VVE weet je hoe belangrijk dit is. Of het nu gaat om het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes, het onderhouden van het gebouw of het uitvoeren van administratieve taken, het is essentieel om ervoor te zorgen dat de werknemers hun werk efficiënt uitvoeren. Het handmatig bijhouden van tijd en aanwezigheid kan echter tijdrovend en foutgevoelig zijn, vooral als je een groot aantal werknemers hebt. Een oplossing hiervoor is het gebruik van een tijdregistratiesysteem, zoals CleanJack.

Wat is CleanJack?

CleanJack is een geavanceerd tijdregistratiesysteem speciaal ontworpen voor de schoonmaakbranche, maar het kan ook worden gebruikt in andere sectoren, zoals VVE’s. Het systeem bestaat uit software en hardware en kan op elke locatie worden gebruikt. De medewerkers kunnen gebruikmaken van de app en via een sticker kunnen ze in- en uitklokken. Het is ook mogelijk om met een druppel in te klokken bij de wandterminal. Wanneer een medewerker incheckt op het systeem, is dit gelijk te zien in het dashboard. Zo is het altijd inzichtelijk wie waar aan het werk is. Een van de belangrijkste voordelen van CleanJack is dat het de nauwkeurigheid van de tijdregistratie verhoogt.

Waarom zou een VVE CleanJack moeten gebruiken?

1.     Efficiëntie verhogen
Door het gebruik van CleanJack kunnen medewerkers sneller in- en uitchecken, wat de efficiëntie van de werkdag verhoogt. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en vereist geen speciale training voor medewerkers. Dit betekent dat het minder tijd kost om de tijdregistratie te voltooien en meer tijd kan worden besteed aan productieve taken.

2.     Fouten minimaliseren
Handmatige tijdregistratie is gevoelig voor menselijke fouten, zoals het verkeerd invullen van uren, het vergeten van in- of uitchecken of het invullen van de verkeerde datum. Dit kan leiden tot verkeerde salarisberekeningen, ontevreden medewerkers en zelfs juridische problemen. Door gebruik te maken van CleanJack worden fouten geminimaliseerd en wordt de nauwkeurigheid van de gegevens gegarandeerd.

3.     Kosten besparen
Door het gebruik van CleanJack kunnen VVE’s kosten besparen op administratief gebied. Doordat het systeem automatisch de gewerkte uren bijhoudt, hoeft er minder tijd en geld besteed te worden aan het handmatig verwerken van urenstaten en salarisberekeningen.

Ontdek waarom het voor een VVE een juiste keuze om gebruikt te maken van CleanJack op: www.cleanjack.net

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem