Wat is BSI en waarom is het een belangrijke speler in de schoonmaakbranche? 

Deel dit product op:

BSI staat voor British Standards Institution en is een organisatie die wereldwijd bekend staat om haar expertise op het gebied van standaardisatie en certificering. In de schoonmaakbranche is BSI een belangrijke speler, omdat het zorgt voor standaardisatie en kwaliteitsborging van schoonmaakprocessen en -diensten. In deze blog gaan we dieper in op de rol van BSI in de schoonmaakbranche en de voordelen van BSI-certificering voor schoonmaakbedrijven. 

Wat is BSI?

BSI is een internationale organisatie die is opgericht in 1901. Het is een non-profit organisatie die zich richt op het ontwikkelen en implementeren van standaarden op verschillende gebieden, waaronder technologie, gezondheid en veiligheid, milieu en kwaliteitsmanagement. BSI heeft wereldwijd meer dan 90.000 klanten in meer dan 190 landen. BSI is een onafhankelijke organisatie die geen winstoogmerk heeft en dus geen financieel belang heeft bij het certificeren van bedrijven.

BSI heeft in het geval van CleanJack specifiek gekeken naar de manier waarop CleanJack informatiebeveiliging procesmatig heeft ingericht en of het bedrijf voldoet aan de ISO27001 standaard. CleanJack heeft er bewust voor gekozen om de audit door BSI te laten uitvoeren, omdat wij informatiebeveiliging serieus nemen en we professioneel te werk gaan. 

 

Door het behalen van de ISO27001 certificering kan CleanJack aantonen dat het voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van informatiebeveiliging. Dit is niet alleen belangrijk voor het bedrijf zelf, maar ook voor de klanten en andere stakeholders die erop moeten kunnen vertrouwen dat hun gegevens veilig zijn bij CleanJack.

Door te voldoen aan de ISO27001 standaard is CleanJack instaat om de juiste wet- en regelgeving van tijdsregistratie en toegangscontrole na te leven.

 

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem