Wat zijn de voordelen van systemen koppelen aan CleanJack? 

Deel dit product op:

En nog een tool en nog een tool. Het houdt niet op. Je hebt tegenwoordig voor alles wat je doet voor je bedrijf een aparte tool nodig. En hoe krijg je dan de informatie van de ene tool in de ander? Dat kan vaak niet of is heel lastig. CleanJack kun je gemakkelijk koppelen met verschillende systemen zoals loonadministratiesystemen of boekhoudprogramma’s. Zo heb je nooit dubbel werk en het zorgt voor minder fouten. Wat zijn nog meer voordelen van systemen koppelen aan CleanJack?


1. Tijdbesparing en geen dubbel werk

Met een koppeling tussen CleanJack en een ander systeem zoals bijvoorbeeld Loket.nl hoef je gegevens niet langer handmatig over te zetten. Wat je invoert in het ene systeem, wordt automatisch gesynchroniseerd met het andere systeem. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar minimaliseert ook het risico op fouten die kunnen optreden bij handmatige gegevensinvoer.


2. Efficiëntie in gegevensverwerking:

Door je systemen te koppelen, creëer je een gestroomlijnde workflow. Medewerkers kunnen eenvoudig in- en uitklokken in CleanJack, terwijl de relevante gegevens automatisch worden bijgewerkt in je boekhoudprogramma of loonadministratiesysteem. Dit bevordert de efficiëntie in je bedrijfsprocessen en gegevensverwerking.


3. Minder fouten:

Handmatige gegevensinvoer brengt altijd het risico op fouten met zich mee. Met een geautomatiseerde koppeling tussen CleanJack en je bestaande systemen worden menselijke fouten tot een minimum beperkt. Dit resulteert in nauwkeurige en betrouwbare gegevens, wat van natuurlijk belangrijk is voor je financiële en operationele besluitvorming.


4. Kostenbesparing:

Door de automatisering van het overzetten van gegevens van CleanJack naar andere systemen, bespaar je niet alleen tijd, maar ook kosten die anders zouden worden besteed aan handmatige administratieve taken.


5. Maatwerk via de CleanJack API:

Staat het boekhoudprogramma of loonadministratiesysteem dat je graag wilt koppelen aan CleanJack nog niet in de lijst? Geen probleem! Met behulp van de CleanJack API is het mogelijk om eenvoudig een koppeling te maken.

Wil je meer weten over hoe je jouw systemen kunt koppelen aan CleanJack? Neem gerust contact met ons op en ons team staat klaar om je te helpen.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem