Yes Facility Group kiest voor CleanJack

Deel dit product op:

CleanJack werkt simpel!

YES Facility Group heeft gekozen voor CleanJack voor tijd- en aanwezigheidsregistratie. Marcel Beemer, van YES Facility Group, deelt zijn enthousiasme over de samenwerking: “CleanJack werkt simpel, en dat is precies waar we van houden.”

 

Het innovatieve tijd- en aanwezigheidsregistratiesysteem van CleanJack past perfect bij de flexibele en diverse werklocaties van YES Facility Group. Of het nu in de horeca, zorg, kantoren of zelfs de schoonmaak van grote schepen is, CleanJack’s oplossing kan overal worden toegepast.

 

Beemer legt uit: “Onze medewerkers hebben een YES Facility Group App op hun eigen telefoon, waardoor registratie altijd en overal mogelijk is. Daarnaast hebben we op de werklocaties geen stroom nodig. We plakken gewoon 2 RFID-stickers en het systeem werkt feilloos.”

 

Naast de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van CleanJack, is Beemer ook onder de indruk van de lage investeringskosten: “De investering is bovendien zeer laag, wat het voor ons nog aantrekkelijker maakt.”

 

Ontdek zelf hoe CleanJack jouw bedrijf kan vereenvoudigen en kosten kan besparen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. 

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem