Zekerheid over informatiebeveiliging met ISO27001 

Deel dit product op:

ISO/IEC 27001 is een internationaal erkende norm voor het Information Security Management System (ISMS). Het waarborgt de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen organisaties.

 

CleanJack’s informatiebeveiligingssysteem

Met het CleanJack Information Security Management systeem wordt de veiligheid van informatie binnen CleanJack gegarandeerd. CleanJack streeft niet alleen naar uitmuntendheid in hun producten en diensten, maar ook in de beveiliging van de verwerkte informatie.

 

Uitmuntende beoordeling door British Standards Institution (BSI)

Op 3 februari werd het informatiesysteem van CleanJack opnieuw geaudit door British Standards Institution (BSI). Met trots kan worden gemeld dat het informatiebeveiligingssysteem van CleanJack door BSI als uitmuntend is beoordeeld. Deze beoordeling geeft vertrouwen aan klanten en partners en onderstreept de professionaliteit van de organisatie.

 

Dank aan de security officer en adviespartners

CleanJack bedankt hun security officer Dimitri Brugmans en de adviespartners Nasser Rashidi en Haydiên Nedd van Bink Advies voor hun bijdrage aan het behalen van deze uitmuntende beoordeling. Hun inzet en expertise hebben bijgedragen aan het waarborgen van de informatiebeveiliging bij CleanJack.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem